6 Apple Watch tips

Voor Apple Watch gebruikers hebben wij een zestal tips uitgeschreven om je nog wat beter wegwijs te maken met je apparaat.
Ken jij onderstaande tips al? Doe er je voordeel mee!

Tip 1

Je kunt sommige apps van je iPhone op een afstandje bedienen zoals bijvoorbeeld de camera app.
Je gaat op je Watch naar de camera-app waarna deze verbinding maakt met de camera van je iPhone. Je zie dan wat de camera van je iPhone ziet en zo kun je van een afstandje een foto maken. Handig toch?

 

Tip 2

Je kunt ook met je Apple Watch je iPhone terugvinden, swipe omhoog naar het bedieningspaneel en klik dan op de knop met de iPhone afbeelding. De iPhone speelt dan een geluidje af zodat jij hoort waar je iPhone ligt. Als het donker is, is het geluidje wellicht niet genoeg, dan kun je dezelfde knop langer indrukken, de zaklamp gaan knipperen waardoor je ook kunt zien waar je iPhone ligt.

 

Tip 3

Je kunt op je Watch je hartslag meten. Om de 5 seconden geeft hij een update van je hartslag weer. Maar met de Digital Crown kun je je vinger op de Crown leggen daarmee komt hij in een soort loop daarmee wordt je hartslag sneller en nauwkeurig gemeten en geeft hij een update op iedere seconde i.p.v. elke 5 seconden.

 

Tip 4

Je kunt niet naar je meldingen swipen wanneer je een app gebruikt maar het volgende kun je wel doen. Je legt je vinger bovenaan het scherm en hou deze hier, je ziet dan de meldingen een beetje verschijnen. Vervolgens swipe je naar beneden om alle meldingen volledig te bekijken.

Zo werkt het ook voor het bedieningspaneel je hoeft alleen je vinger even naar de onderkant van het scherm vast te houden en vervolgens naar boven te swipen.

 

Tip 5

Indien er 1 app is die continue meldingen geeft, dan kun dat behoorlijk storend zijn. Je kunt de hele Watch op niet storen zetten maar je kunt ook alleen die ene app even op stil zetten.
Dat doe je door naar meldingen te gaan, op de meldingen die je stil wilt hebben swipe je naar links en selecteer nu de drie bolletjes die zijn voor stille meldingen. Vergeet niet dit weer te activeren indien je wel weer meldingen wilt ontvangen.

 

Tip 6

Heb je ook AirPods? Dan hebben we hier nog een tip!
Je hoeft namelijk niet altijd je iPhone erbij te pakken om de batterij status van je Airpods op te vragen dit kun je namelijk ook met je Apple Watch. Je swipet naar het bedieningspaneel. Daar druk je op de batterijstatus van je Apple Watch en daar vindt je ook de batterijstatus van je Airpods.

Online reparatie indienen

Deel dit bericht:

Scroll naar top