6 tips en tricks voor iOS

Speciaal voor iOS-gebruikers heeft CARD Services 6 handige tips en tricks op een rij gezet. Ken jij ze al?

Tip 1

Je wilt over 15 minuten de trein in stappen en ziet dat de accu van je iPhone bijna helemaal leeg is, en je kan hem niet snel opladen.
Plug de iPhone in, en zet je iPhone in de vliegtuigmodus. Wanneer je hem in de vliegtuigmodus zet schakelt hij direct het mobiele netwerk en de Wifi uit. Indien Bluetooth nog aanstaat, dan kun je die ook nog uitzetten. Dit bespaart batterij en je iPhone laadt zo ook sneller op als je wel een oplader bij de hand hebt.

 

Tip 2

Wil jij je Afspraken op de minuut nauwkeurig instellen dan kan dat. Als je naar je agenda gaat en je wilt een afspraak inplannen dan zie je afspraakblokken van 5 minuten staan.
Maar wanneer je er dubbel op klikt verschijnen er minuten. Zo kan je toch een afspraak op de minuut af inplannen voor bijvoorbeeld om 10:03. Wil je weer terug dan dubbelklik je er weer op en dan verschijnen de 5 minuutblokken weer.

     

 

Tip 3

Als je een stukje tekst hebt verwijderd en je wilt ongedaan maken, dan hoef je de iPhone alleen maar te schudden, je krijg dan de optie herstel en je tekst staat er weer. In de nieuwere iOS versies kan dit ook door met drie vingers op je scherm te tikken. Dit trucje werkt ook prima in je e-mailbox als je een e-mail per ongeluk hebt verwijderd. Even schudden en hij staat weer in je inbox.

Tip 4

Als je in Safari een aantal tabbladen open hebt staan en je hebt ze afgesloten, maar je wilt de pagina wel weer terug. Zet dan je vinger even op het plusje en houd hem even vast dan verschijnt er een overzicht van onlangs gesloten pagina die je weer kan openen.

Tip 5

Wanneer je gebruikt maakt van een rekenmachine en je maakt een fout dan ga je meestal naar de C knop of de AC en vervolgens toets je het getal helemaal opnieuw in. En eigenlijk hoeft dat helemaal niet. Wanneer je swiped kun je de getallen aanpassen.

     

 

Tip 6

Als je je iPhone aan vrienden geeft om door je foto’s te scrollen dan wil je natuurlijk niet dat ze je gênante foto’s zien. Kies een foto en selecteer delen, vervolgens scroll je omlaag en kies je voor “Verberg”. Nu ziet niemand direct deze foto in je foto-gallerij. De foto kan je weer terugvinden door naar albums te gaan en helemaal onderaan het album verborgen te kiezen.

 

Online reparatie indienen

Deel dit bericht:

Scroll naar top