Advies en installatie

Advies en installatie voor uw Mac en Windows apparatuur

Door een ervaren Mac beheerder te betrekken bij het plannen, inrichten, onderhouden en ondersteunen van uw Apple devices bespaart u zorgen, tijd en geld. Het is belangrijk dat door juiste implementatie van nieuwe Apple apparatuur, uw workflows en de ondersteunende techniek in topvorm zijn en blijven zodat u zich onbezorgd op uw Core business kunt concentreren!

Lees meer


Apple advies en installatie

Steeds vaker zien we ondernemers gebruik maken van zowel Apple als Windows apparatuur. Onze gecertificeerde technici hebben de afgelopen 20 jaar veel kennis en ervaring opgedaan over multiplatform IT-netwerken. Tevens zijn wij lid van het Apple Consultants Network en Microsoft Silver Partner. Voor multiplatform ondersteuning bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees meer


cross-platform advies

Wij hebben in de loop der jaren grote deskundigheid opgebouwd in het begeleiden van kleine- en grootschalige installatie- en migratieprojecten voor  Apple en Windows IT-omgevingen. U kunt rekenen op advies en hulp van onze consultants bij aanschaf en installatie van hardware en bij het optimaal integreren met uw overige IT-hardware. Naast de complete installatie en migratie van uw netwerk inclusief kabels, routers, hubs en switches, verzorgen wij ook eventuele upgrades van de belangrijkste hardware.

Lees meer

 


cross-platform

Waarmee kunnen wij u helpen?