Apple advies

Apple advies door de mensen die uw Apple producten het beste kennen

Door een ervaren en gecertificeerd Mac beheerder te betrekken bij het plannen, inrichten, onderhouden en ondersteunen van uw Apple devices bespaart u zorgen, tijd en geld. Het is belangrijk dat door juiste implementatie van nieuwe Apple apparatuur, uw workflows en de ondersteunende techniek in topvorm zijn en blijven zodat u zich onbezorgd op uw corebusiness kunnen concentreren?

Al ruim 20 jaar hebben wij ervaring met Apple en overige IT-merken om werkprocessen te versnellen. Dit doen wij door een passende oplossing voor uw Mac netwerk te selecteren, workflows op maat te creëren en continu training & ondersteuning te verzorgen. U ontvangt meteen de hulp die u nodig heeft voor uw Mac netwerk.


Bekijk ook de andere diensten uit ons complete Apple-support dienstenpakket:

Hoe kunnen onze Apple Consultants u van dienst zijn?
Zoveel mensen, zoveel wensen. Waarmee kunnen onze Apple consultants u van dienst zijn? Graag bespreken wij uw wensen om tot een maatwerkoplossing te komen die bij uw situatie aansluit. Meer informatie, een vraagstuk bespreken of een vrijblijvende offerte ontvangen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? 

Zwolle - 038 423 35 36 (ma - vr 08:30 tot 17:30)
Utrecht - 030 204 02 24 (ma - vr 08:30 tot 17:00)


Stel uw vraag

 "Snelle service met uitstekende kwaliteit"
"Altijd beschikbaar voor een snel en goed advies; CARD Services biedt de juiste ondersteuning met uitstekende kennis van Apple en de kennis van ons bedrijf!"

 

Certificeringen Apple Premium Service Provider & Apple Consultants Network

 

Waarmee kunnen wij u helpen?