Installatie & Migratie

(Her)installatie van hardware, een bedrijfsverhuizing of overstap naar Mac of Windows?

Misschien bent u een volledige bedrijfsverhuizing aan het plannen of heeft u de beslissing genomen om over te stappen naar een ander platform. U vraagt zich misschien af welke stappen u moet zetten om op de nieuwe locatie een volledig nieuw IT-netwerk in werking te laten treden. Uw vraag is zeer terecht, want meestal gaat het om verstrekkende operaties die cruciaal zijn voor de bedrijfsvoering. Geen twijfel over mogelijk; dit karwei laat u graag over aan een betrouwbare partner met verstand van zaken.


Microsoft Partner Silver Small and Midmarket Cloud Solutions certificering
 

Onze certificeringen Apple Premium Service Provider en Apple Consultants Network

 

Bedrijfsverhuizing
U heeft een nieuw onderkomen gevonden voor uw bedrijf. Uiteraard verhuist ook uw IT-inventaris mee naar de nieuwe locatie. Een goed moment om uw huidige netwerk en systemen eens onder de loep te nemen. Wij helpen u bij het overzetten van uw IT-apparatuur naar uw nieuwe locatie en verzorgen daar tevens de inrichting. U wilt immers met een frisse en vooral soepele start in het nieuwe pand beginnen.
Case: Claesen's - Installatie en migratie met spoed i.v.m. brand

 


Vernieuwen
Mogelijk heeft u verouderde, trage en energieverkwistende apparatuur in uw bedrijfsomgeving. Trage apparatuur belemmert uw prettige werkervaring en veroorzaakt allerhande problemen: nieuwe versies van softwarepakketten zijn vaak te hoog gegrepen, de apparatuur produceert onnodig veel lawaai en uw energierekening stijgt. Hoog tijd voor vernieuwing. Onze consultant loopt samen met u de huidige IT-hardware langs en informeert u over verbetermogelijkheden, waarna u een weloverwogen beslissing kunt nemen.
Case: ROC van Twente - vernieuwing Apple apparatuur en inrichting educatieve leeromgeving


Multiplatform of overstappen van platform
Denkt u erover om een overstap van Windows naar Apple te maken of van Apple naar Windows? Of wilt u graag gebruik maken van een combinatie van deze platformen? Ook bij een overstap op Apple IT-omgeving of een combinatie van Windows en Macs kunnen wij u alle ongemakken uit handen nemen en het volledige proces voor u realiseren. Samen met u bekijken we de voordelen en mogelijke nadelen van de verschillende platformen.
Case: Proper Stok ontwikklaars - Apple apparatuur in Windowsomgeving en bedrijfsverhuizing

Wij hebben in de loop der jaren grote deskundigheid opgebouwd in het begeleiden van kleine- en grootschalige migratieprojecten en het verhuizen en installeren van complete Apple en Windows IT-omgevingen. U kunt rekenen op advies en hulp van onze consultants bij aanschaf en installatie van hardware en bij het optimaal integreren met uw overige IT-hardware. Naast de complete installatie en migratie van uw netwerk inclusief kabels, routers, hubs en switches, verzorgen wij ook eventuele upgrades van de belangrijkste hardware.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? 

Zwolle - 038 423 35 36 (ma - vr 08:30 tot 17:30)
Utrecht - 030 204 02 24 (ma - vr 08:30 tot 17:00)


Stel uw vraag


Waarmee kunnen wij u helpen?