Advies en installatie

Schakel onze expertise in voor advies en installatie van uw Apple en Microsoft apparatuur

Onze Apple-specialisten houden uw Apple-devices en Apple-omgeving in topconditie. Door Apple-trainingen, jarenlange expertise en omdat wij zijn aangesloten bij het Apple Consultants Network kennen wij de Apple-technologie van haver tot gort. U kunt bij ons terecht voor advies en installatie maar ook voor configuratie, integratie, onderhoud en het beheer van uw Apple omgeving. Met CARD Services als uw Apple-partner geeft u ruim baan aan uw creatieve inspiratie en uw corebusiness. 

Lees meer

In een crossplatform-bedrijfsnetwerk combineert u de kwaliteiten en functionaliteiten van Microsoft (Windows) en Apple (iOS, macOS en OS X Server). CARD Services biedt u alle expertise voor de implementatie, het beheer en onderhoud van een crossplatform IT-omgeving.Wij integreren al meer dan 20 jaar Apple-hardware en -systemen in Windowsnetwerken (en andersom). U bent verzekerd van betrouwbaar advies en kwaliteit. Wij zijn Microsoft Partner en aangesloten bij het Apple Consultants Network. 

Lees meer

Bij een bedrijfsverhuizing, een overstap van Windows naar Apple of van Apple naar Windows komt heel wat kijken. Dit is een complexe operatie die een gedegen voorbereiding vraagt. CARD Services is uw betrouwbare en deskundige IT-partner voor installaties of migraties, inclusief alle noodzakelijke voorbereidingen!

Lees meer

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. advies en installatie

Medewerker-CARDSERVICE