Installatie & Migratie

Bedrijfsverhuizing of overstappen naar Apple of Windows?

Bij een bedrijfsverhuizing of een overstap naar een ander platform voor uw bedrijfsnetwerk komt heel wat kijken. Dit is een complexe operatie die een gedegen voorbereiding vraagt. Als uw betrouwbare en deskundige IT-partner verzorgen wij graag de complete installatie of migratie, inclusief de noodzakelijke voorbereidingen.wbaar advies en kwaliteit.

Maak hieronder online uw Sneldiagnose afspraak!

Bedrijfsverhuizing IT-omgeving (Apple & Windows)

Gaat uw bedrijf verhuizen? Een bedrijfsverhuizing is een goed moment om te kijken of uw huidige bedrijfsnetwerk en systemen nog voldoen aan uw eisen en toekomstverwachtingen. Wij verzorgen graag de inventarisatie, verhuisvoorbereidingen en complete migratie van uw IT-omgeving en -inventaris. Bij CARD Services bent u verzekerd van een zorgeloze migratie, zodat uw bedrijf soepel van start kan in het nieuwe pand. Ook voor spoedverhuizingen kunt bij ons terecht.
Case: Claesen's - Installatie en migratie met spoed i.v.m. brand

verhuizen

Vernieuwen of opschalen

Loopt u tegen dergelijke problemen aan? Denk dan eens samen met een van onze gecertificeerde IT Consultants na over vernieuwing. CARD Services is een kennis- en serviceorganisatie. Onze consultants zijn dus niet gericht op verkopen, maar op vakkundig advies aan u. Zij bieden u keuzemogelijkheden, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Ook over waar u de apparatuur aanschaft. Wij kunnen overigens ook verouderde Apple-apparatuur upgraden.
Case: ROC van Twente - vernieuwing Apple apparatuur en inrichting educatieve leeromgeving

charts

Crossplatform (Windows/Apple) of overstappen
Denkt u erover om een overstap van Windows naar Apple te maken of van Apple naar Windows? Of wilt u Apple en Windows combineren? Samen met u analyseren we de voor- en nadelen van Apple, Windows en gecombineerde platformen voor uw bedrijf. We zorgen ervoor dat u een weloverwogen afweging kunt maken. Vervolgens helpen we u graag bij een onbezorgde overstap naar Apple of Windows, of naar een combinatie van Apple en Windows.
Case: Proper Stok ontwikkelaars - Apple apparatuur in Windowsomgeving en bedrijfsverhuizing

apple-windows

Uw deskundige Apple- en Windows-partner

CARD Services is in de loop der jaren een kei geworden in kleine en grootschalige Apple/Windows-migraties en -implementaties. U kunt bij ons rekenen op deskundig advies en maatwerk installatiehulp van onze Apple- en Microsoft-gecertificeerde consultants. Naast de complete installatie en migratie van uw bedrijfsnetwerk, inclusief bekabeling, routers, hubs en switches, verzorgen wij ook upgrades van uw Apple-hardware. Zo blijft u jarenlang zorgeloos profiteren van een betrouwbare IT-omgeving met Apple- en/of Windows-systemen.

MSP-2018
ACN-zwart

Maak hieronder online uw Sneldiagnose afspraak!

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. advies en installatie

Medewerker-CARDSERVICE