Apple Premium Service Provider

CARD Services Zwolle is al sinds 1994 Apple Authorised Service Provider en heeft sinds die tijd vele klanten mogen bedienen. Niet alleen de klanten van CARD, maar ook Apple is hierover zeer tevreden! Daarom mag CARD Services Zwolle zich vanaf januari 2016 officieel Apple Premium Service Provider noemen.

Apple Premium Service Provider worden, kan alleen wanneer wordt voldaan aan de hoogste criteria die door Apple zijn gesteld. De criteria houden nauw verband met:
- de snelheid van reparatieprocessen;
- de klanttevredenheid (93%);
- de kwaliteit van geleverde reparaties (juiste diagnose en bestelde onderdelen).

Kortom, Apple verstrekt alleen de Premium status als zij ervan overtuigd is dat de Apple reparatieservice van de allerhoogste kwaliteit is.


Bij CARD Services kunt u al uw Apple reparaties indienen. De door Apple getrainde en gecertificeerde technici gaan met de grootst mogelijke zorg met uw Apple product aan de slag en lossen uw problemen op. Vanuit de vestigingen in Zwolle en Utrecht bedienen wij heel Apple gebruikend Nederland. Daarnaast kunt u  ook voor advies en ondersteuning bij uw zakelijke Apple vraagstukken altijd bij ons terecht.

Onze voordelen voor Apple klanten:
- online Apple reparaties indienen en volgen via het reparatieportaal;
- ook via de "Mijn CARD" app volgt u het reparatieproces;
- wij werken met originele, door Apple geleverde Apple onderdelen;
- minimaal 3 maanden garantie op door CARD Services uitgevoerde reparaties;
- geautoriseerd om Apple reparaties binnen en buiten de garantie uit te voeren;
- ook lid van het Apple Consultants Network & Microsoft Cloud Solutions partner;
- software en internet ontwikkeling op maat door CARD Solutions.

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het versnellen van werkprocessen. Niet alleen met Apple, maar ook met andere IT-merken. Het versnellen van werkprocessen (waardoor u tijd en geld bespaart) doen wij door een passende oplossing voor uw Mac netwerk te selecteren, workflows op maat te creëren en continu training & ondersteuning te verzorgen. U ontvangt meteen de hulp die u nodig heeft voor uw Mac netwerk.

Wij zijn lid van het Apple Consultants Network en gespecialiseerd in het implementeren van zakelijke Apple-oplossingen in nieuwe of bestaande IT-netwerken.
Een combinatie van Apple- en Windows systemen die naast elkaar in uw bedrijfsnetwerk functioneren, utopie of werkelijk mogelijk? Uiteraard is het mogelijk, maar een goede opzet vereist de juiste expertise. Daarom biedt CARD Services Microsoft Windows support. Als Windows Solutions Partner implementeren wij al meer dan 20 jaar Apple-systemen in Windows-netwerken en andersom.


Meer informatie aanvragen

Zie ook

Contact formulier

Bel mij  Mail mij