Apple Awards

Nu er weer verschillende award uitreikingen zijn geweest voor diverse verdiensten, is het ook leuk om stil te staan bij de Awards worden uitgereikt die met Apple producten te maken hebben.

IPP Awards

Er is een jaarlijkse awarduitreiking voor de mooiste foto’s, gemaakt met een iPhone. (De foto mag ook met een iPad gemaakt zijn).
Deze IPPAWARDS (iPhone Photography Awards) selecteert elk jaar de beste foto’s, al sinds 2007.
De inzendingen worden gecategoriseerd in de deelnemende categorieën en zo verschijnen er elk jaar geweldige foto’s en series bij deze competitie.
Het is enorm inspirerend om deze diverse foto’s te bekijken wetende dat deze ‘gewoon’ met iPhones gemaakt zijn. Tegenwoordig zijn er natuurlijk heel veel mensen met een enorm goede camera op pad, zonder dat ze zich dat beseffen, namelijk in hun iPhone. Je kunt een prijs winnen voor ‘fotograaf van het jaar’
De categorieën waar je je op in kunt schrijven zijn Mensen, Bloemen, Dieren, Landschap, Bomen, Natuur, Sunset, Abstract, Architectuur, Kinderen, Lifestyle, Series, Stilleven, Reizen, Nieuws, Andere. Ook zijn er prijzen te winnen voor de iPhone Photo modus Liggend, Panorama en Portret.

Er zijn zelfs cursussen te vinden om goed om te leren gaan met iOS en de Foto-App.
Kijk hier voor een aantal tips, zodat je je instellingen goed benut bij het maken van een mooie foto.

Apple Design Awards (ADA)

De winnaars die deze winnen, worden erkend om hun uitstekende app-design, innovatie, vindingrijkheid en technische prestaties. Zo zijn er in 2020 maar liefst 8 design awards uitgereikt aan ontwikkelaars van games die zeer creatief en goed doordacht zijn.
Er zijn verschillende thema’s, zoals Apps en Games

 

Apple en Awards

Andersom kan het ook. Apple heeft ook Awards gewonnen, bijvoorbeeld in 2019. Een award van de United Nations voor het gebruik van 100% hernieuwbare energie.
Ook hebben ze meerdere keren een Emmy Awards gekregen in de categorie ‘Tech’.
In 2018 is er ook een prijs in de wacht gesleept als ‘Creative Marketer of the year’. Deze wordt sinds 1992 uitgereikt aan een bedrijf die zich onderscheid en aanhoudende creativiteit toont op het gebied van marketing voor hun producten.

Wil je zelf ook awards winnen?

Op de Apple Watch kun je elke week een challenge met jezelf of een ander aangaan om al je ringen te vullen. Er zijn allerlei medailles beschikbaar die je dan verdient.
Elke week kun je 7 dagen op rij de rode, groene en blauwe ring vullen. Als je ze alledrie vult, is daar weer een nieuwe medaille voor te behalen.
Verder is er de maandelijkse challenge. Deze is elke maand anders. Bijvoorbeeld 25 dagen je groene ring vullen.
Doe je een challenge tegen elkaar, dan kun je die wekelijks winnen door meer % boven jou doel uit te komen dan de ander.

Online reparatie indienen

Scroll naar top