Apple in business

Zakelijke oplossingen voor Apple en crossplatform IT-omgevingen

Bij CARD Services bent u aan het juiste adres voor al uw Apple business vraagstukken. Met ruim 25 jaar Apple en Crossplatform expertise bent u verzekerd van een optimale Apple ervaring en business support. Bekijk onze business mogelijkheden:

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies?

Advies, installatie & migratie

Bij de aanschaf van nieuwe zakelijk IT-apparatuur dient u bij diverse zaken stil te staan. Overleg uw wensen met CARD Services voor u overgaat tot de aankoop van nieuwe apparatuur. Wij denken met u mee over de gewenste situatie, passende oplossingen en de inrichting van uw netwerk. Efficiëntie, workflow en continuïteit zijn hierbij speerpunten.
Lees meer over advies, installatie & migratie

Microsoft Partner Apple Consultants Network

Klant aan het woord: Claesen's

''Bedankt voor de superservice die jullie geboden hebben en nog steeds bieden naar aanleiding van de brand- en waterschade. Wij zijn zeer tevreden over de inzet van CARD om alle problemen op tijd op te lossen. Wij wisten al dat jullie een topbedrijf zijn, maar deze hulp is uitzonderlijk!"
Lees verder:  Claesen's - Installatie en migratie met spoed i.v.m. brand

Apple Device Management

Het inrichten, beheren en ondersteunen van uw Apple business omgeving gaat naarmate het aantal apparaten toeneemt steeds meer tijd in beslag nemen. Met de efficiënte Apple Device Management oplossing van Jamf houdt u dit beheersbaar.
Lees meer op de Apple Device Management pagina.

JAMF-breed

Klant aan het woord: ROC van Twente

''In het testtraject hebben we samen met CARD Services kunnen beslissen hoe de systemen geconfigureerd zouden worden, zodat de systemen werkbaar zouden blijven. Studenten zijn zeer te spreken over de nieuwe en snellere iMacs. Docenten zijn zeer tevreden over hun nieuwe MacBooks. De nieuwe werkomgeving is uitstekend beheersbaar voor de docenten. Vooral het meeverhuizen van de werkomgeving wanneer les gegeven wordt in een ander lokaal, is in een leeromgeving wenselijk. CARD Services heeft onze wensen prima vervuld!”
Lees verder: ROC van Twente - vernieuwing Apple apparatuur en inrichting educatieve leeromgeving

Apple & Crossplatform systeembeheer

Onze gecertificeerde Apple en Microsoft specialisten beheren op periodieke of op incidentbasis (remote of on-site) uw IT-omgeving.
Meer weten over systeembeheer? Bekijk dan onze Apple systeembeheerpagina en Crossplatform systeembeheerpagina

Microsoft Partner Apple Consultants Network

Klant aan het woord: Proper stok ontwikkelaars

''CARD Services denkt actief mee naar IT-oplossingen, de servicemonteurs zijn in geval van storingen ten alle tijde snel beschikbaar en vinden zonder uitzondering een adequate oplossing voor het probleem. Ons Apple-netwerk opereert in een grote Windows-omgeving. Vanwege concernrichtlijnen hebben wij voor de office-omgeving een andere serviceprovider. IT-vraagstukken vergen in dat geval veelal schakelen tussen vele verschillende partijen en contactpersonen op verschillende niveaus. CARD Services weet dat uitstekend te coördineren en neemt die zorg overtuigend uit handen. Afgelopen jaar is Proper-Stok Groep B.V. verhuisd, continuïteit van het bedrijfsproces is in dat geval cruciaal. Ook in die opgave heeft CARD Services zich bewezen als een betrouwbare partner. De taak van de studio is simpelweg mooie dingen maken. CARD Services draagt daar - welhaast ongemerkt - aan bij."
Lees verder: Proper Stok ontwikkelaars - Apple apparatuur in Windowsomgeving en bedrijfsverhuizing

Synology_logo_Standard

Back-up oplossing

Hoe heeft u uw back-up geregeld? Bij diverse calamiteiten zoals diefstal, brand of een crash van uw systeem is het van het grootste belang een recente update bij de hand te hebben. CARD Services denkt met u mee over de juiste back-up oplossing zodat u bij calamiteiten in no-time weer up and running bent.
Lees meer over onze back-up oplossingen.

Serviceovereenkomsten

Wilt u een service overeenkomst (SLA) afsluiten bij CARD Services? Dat kan! Bespreek uw wensen met onze medewerkers zodat wij u een maatwerk serviceovereenkomst kunnen toesturen. Meer weten?
Bekijk onze Service Level Agreement pagina

Sophos IT-security

Heeft u geen goede beveiliging van uw IT-omgeving of heeft u twijfels of deze toereikend is? CARD Service kan u diverse bewezen beveiligingsoplossingen aanbieden. Denk hierbij aan een Firewall, virusscanner, E-mail beveiliging en Disk encryptie.
Lees meer op onze Sophos security pagina

sophos-silver-partner

Uw business partner voor

Apple

Windows

Cloud

Device management

Uw Business partner voor

Wit apple icon

Apple

Wit cloud icon

Cloud

Wit windows icon

Windows

Wit devices icon

Device management

Vragen? Bel onze consultants voor vrijblijvend advies!

Onze gecertificeerde Apple en Microsoft consultants zitten elke dag voor u klaar om u telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Locatie Zwolle

038 423 35 36

Locatie Utrecht

030 204 02 24

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. over card

Scroll naar boven