Data recovery


Data recovery? CARD Services regelt het!
Harddisk, SSD of SD card recovery nodig? Is uw hardeschijf kapot of heeft u per ongeluk belangrijke data gewist? Ontbreken er bestanden op uw pc, smartphone of iPhone? Ook bij dataverlies ontzorgt CARD Services u volledig. Wij regelen een razendsnelle en optimale data recovery voor u in ons servicecenter of bij onze data recovery partner.

datarecovery banner

Lees de voorbeeldcase

Data recovery bij dataverlies

Harde schijf kapot? Pc gecrasht? Documenten gewist? Wachtwoord kwijt? Het overkomt iedereen een keer. Ook als u werkt met gloednieuwe apparatuur die goed onderhouden wordt. Er zijn zeer veel factoren die kunnen leiden tot dataverlies, zoals:

•    Per ongeluk verwijderen van bestanden
•    Corrupt bestandssysteem
•    Virus op het systeem
•    Problemen met Fdisk of per ongeluk formatteren
•    Vergeten wachtwoord of data encryptie
•    Verwijderde of ontoegankelijke partities
•    Stroomstoring of -onderbreking
•    Kortsluiting, statische elektriciteit of mechanische problemen
•    Oververhitting of vocht (brand- en waterschade)
•    Laten vallen van of stoten tegen apparatuur
•    Slijtage

Data recovery: met spoed!
Dataverlies komt meestal onaangekondigd en zeker nooit gelegen. Data recovery is daarom vaak spoedeisend. U zit net tegen een deadline aan of u had juist de laatste hand gelegd aan een honderdtachtig pagina’s tellend document waarop uw klant zit te wachten. En dan is ineens uw beeldscherm zwart. Een ramp? Welnee. Het goede nieuws is dat u binnen no-time weer toegang kunt hebben tot al uw data.

Harddisk, SSD of SD card recovery
Aan de lopende band worden data op pc’s, RAID systemen, smartphones en iPhones verloren gewaand. Maar in 95 procent van de gevallen kan volledige harddisk recovery, SSD of sd card recovery worden gerealiseerd. Of het nu gaat om Windows-, Mac-, Linux-, SUN- of RAID-systemen; data recovery is nagenoeg altijd mogelijk. Ook gegevens van uw cd’s, dvd’s, tapes, ZIP, HP, DEC, IBM, DAT, DLT, ALT, Unix, Travan, Exabyte enzovoorts zijn bijna altijd volledig te herstellen.

Data recovery: doe-het-zelf?
Blijft u vooral rustig bij dataverlies; onderdruk de neiging om zelf van alles te proberen. U kunt uw data dan onherstelbaar beschadigen of overschrijven. Zelf gaan ‘prutsen’ maakt harddisk recovery vaak veel lastiger, of zelfs onmogelijk. Niet doen dus! Laat specialistisch werk over aan de professional.

Gratis sneldiagnose
CARD Services ontzorgt bij al uw HDD, SSD of SD card problemen. Ten eerste voert CARD Services een gratis sneldiagnose van uw datadrager uit, zodat u meteen weet waar u aan toe bent. Wij stellen vervolgens een maatwerkoplossing aan u voor. In sommige gevallen kan het probleem al direct verholpen worden; in andere gevallen is verdere reparatie noodzakelijk. Dit wordt altijd eerst met u afgestemd.

Resultaat: uw data hersteld
Nadat optimale data recovery heeft plaatsgevonden in een ultramodern CLASS 100 cleanroom lab, zorgt CARD Services ervoor dat uw teruggehaalde data weer netjes wordt teruggezet op uw apparaat. U wilt voorkomen dat het probleem zich nogmaals voordoet? Verstandig. CARD Services kan u hierin deskundig adviseren en begeleiden.

Vraag om advies middels het contactformulier


 


"Succesvol herstel van verloren RAID data dankzij gefaseerde aanpak"
RAID en virtualisatie helpen er voor te zorgen dat bestanden bij eventuele problemen minder snel verloren gaan. Zelfs bij verloren virtual machines in een RAID configuratie is het goed mogelijk om herstelwerkzaamheden uit te voeren en de virtual machines terug te krijgen. Het is met name de wijze van aanpak die bijdraagt aan een grote kans op succes.

Gefaseerd en gestructureerd
Het is bij het herstellen virtual machines bijvoorbeeld van belang om gefaseerd en gestructureerd te werk te gaan. De virtualisatie in combinatie met RAID zorgt ervoor dat data in een bijzondere structuur op de verschillende schijven staan, het is belangrijk om daar rekening mee te houden door in fases voor het herstel te zorgen. De juiste structuur in de werkwijze helpt de bestanden afzonderlijk van elkaar te herstellen en er bovendien voor te zorgen dat het systeem weer dienst kan doen als virtual machine.

RAID data Array herstellen
Onafhankelijk van het RAID-level valt RAID data veelal goed te herstellen, mits de aanpak vanaf het begin juist is. Verloren RAID data valt goed terug te halen, het systeem kan daarna zelfs weer gebruikt worden op de manier waarop u dat gewend bent.

Zie ook

Contact formulier

Bel mij  Mail mij