Gratis haal- en brengservice

Voor al uw Apple reparaties bij CARD Services

Gratis haal- en brengservice

Om het u gemakkelijk te maken, bieden wij u gedurende de coronapandemie GRATIS pick-up en return aan voor uw Apple reparatie. U hoeft de deur niet uit en uw apparatuur wordt vakkundig gerepareerd bij CARD Services. Woont of werkt u binnen een afstand van 20km van onze vestiging in Zwolle? Dan halen wij uw Apple reparatie persoonlijk bij u thuis of op het werk op (uiteraard met inachtneming van Corona maatregelen). Na afloop van de reparatie brengen wij uw apparaat ook weer gratis retour. De ophaling en retournering zijn in overleg met u. Soms kan dit dezelfde dag nog.

Voor verzendingen 20km buiten Zwolle werken wij samen met UPS. Het aanmelden van uw reparatie doet u via onze website, u kunt dan kiezen om uw Apple te laten repareren bij onze vestiging in Utrecht of Zwolle. Lukt dit niet? Bel of mail dan gerust.

Wanneer wij uw Apple reparatieverzoek hebben ontvangen, nemen wij contact met u op omtrent de ophaling.
U dient wel zelf het pakket verzendklaar te maken, klik hier voor inpaktips.

Als wij uw pakket hebben ontvangen laten we dit aan u weten door middel van een ontvangstbevestiging. We nemen uw Apple product in behandeling en na onderzoek zullen we u of een offerte sturen, of onder garantie uw reparatie repareren.

Wanneer de reparatie klaar is, kan een eventuele betaling via iDeal worden voldaan. UPS of CARD Services brengt het pakket op de afgesproken dag bij u terug.

We willen het voor u zo makkelijk mogelijk maken en ervoor zorgen dat u uw apparatuur weer snel in huis heeft!

Deze regeling is niet van toepassing op wederverkopers.

APSP_cardservices

Online uw reparatie indienen

LET OP!

Voorafgaand aan de reparatie raden wij u aan een reservekopie te maken van uw gegevens. Tegen betaling kan CARD Services ook uw back-up verzorgen. Gebruik ons handige e-book om uw back-up in te stellen.

Contact

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u te telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Telefoon

E-mail

Cat. apple reparatie

iOS Support op afstand

Teamviewer

Microsoft Teams

Vragen? Bel onze consultants voor vrijblijvend advies!

Onze gecertificeerde Apple en Microsoft consultants zitten elke dag voor u klaar om u te telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. advies en installatie

Scroll naar top