Mac upgrade

Maak een einde aan uw trage Mac!

Ergert u zich aan uw trage Mac en hikt u aan tegen de kosten van een nieuwe? Laat ons uw Mac dan een boost geven. U krijgt er een opgefriste Mac voor terug, die weer bijna aanvoelt als nieuw. Met een upgrade kan uw Mac er weer jaren tegenaan. De belangrijkste oorzaken van een trage Mac zijn: een volle harde schijf, een verouderd besturingssysteem en te weinig Mac-geheugen voor alle software die u gebruikt.

 

Met een Mac-upgrade lossen wij die problemen op!

Meestal is een Mac-upgrade voldoende om uw snelheidsproblemen op te lossen. U bespaart dan geld en tijd, en u voorkomt oplopende frustraties. Wij verzorgen graag een vakkundige en snelle upgrade van uw Mac. Bijvoorbeeld door het plaatsen van een SSD-schijf, meer werkgeheugen en/of een schone installatie. Breng uw Mac snel langs voor een gratis sneldiagnose. Een Mac-specialist onderzoekt dan uw Mac en de upgrademogelijkheden terwijl u wacht. Na afloop bespreekt onze Mac-specialist de upgrademogelijkheden en kosten met u.

Upgrade tijdens de garantieperiode?

Geen probleem! Wij zijn een Apple Premium Service Provider. Met behoud van uw garantie geven we ook uw relatief nieuwe Mac een boost. Bent u geïnteresseerd in een upgrade? Kom dan snel langs voor een sneldiagnose, of bel een van onze Mac experts voor meer informatie of advies.

Meerdere Macs laten upgraden?

Heeft u meerdere Mac's die voor een upgrade in aanmerking komen? Bij CARD Services kunt u deze upgrades inplannen waardoor u uw apparaten maar zeer kort hoeft te missen. CARD Services denkt graag met u mee over de best oplossing voor uw apparatuur!

Praktijkvoorbeeld

Een communicatiebureau was voornemens om enkele Mac’s te vervangen voor nieuwe Mac’s. Na advies is er gekozen voor iMac’s met een flash schijf en het maximale werkgeheugen voor een optimale levensduur.

Om ook de wat oudere iMac’s een behoorlijk performance boost te geven mochten wij 4 iMacs voorzien van het maximale werkgeheugen als upgrade en hebben we de standaard harde schijf vervangen voor een veel snellere SSD schijf. Om de “stilstand” te beperken werd een strakke planning gemaakt. De Macs werden op afspraak 's ochtends gebracht en waren in de middag alweer gereed.

Dit alles maakt dat deze iMac tegen een beperkte investering toch weer enige jaren mee kunnen met de modernste software.

APSP-2018-zwart
mac-upgrade-afb

Dien online uw reparatie in!

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. apple reparatie