Mac upgrade

Geef uw Mac een boost!

Trage Mac?

Ergert u zich aan uw trage Mac en hikt u aan tegen de kosten van een nieuwe? Laat ons uw Mac dan een boost geven. U krijgt er een opgefriste Mac voor terug, die weer aanvoelt als nieuw. Met een upgrade kan uw Mac er weer jaren tegenaan. De belangrijkste oorzaken van een trage Mac zijn: een volle harde schijf, een verouderd besturingssysteem en te weinig Mac-geheugen voor alle software die u gebruikt.

Lees ook ons artikel: "Zo gaat je iMac nog een ronde mee"

Online uw reparatie indienen

Apple Authorized Service Provider

Openingstijden
Wilt u bij een van onze vestigingen langskomen? Dat kan op de volgende tijden:
CARD Services Zwolle: ma - vr  09:00 - 17:00
CARD Services Utrecht: ma - vr 08:30 - 17:00
Op zaterdagen en zondagen zijn onze vestigingen gesloten!

Met een Mac-upgrade lost u het probleem op!

Meestal is een Mac-upgrade voldoende om uw snelheidsproblemen op te lossen. U bespaart dan geld en tijd en u voorkomt oplopende frustraties. Wij verzorgen graag een vakkundige en snelle upgrade van uw Mac. Bijvoorbeeld door het plaatsen van een SSD-schijf, meer werkgeheugen en/of een schone installatie. Breng uw Mac snel langs voor een gratis sneldiagnose. Een Mac-specialist onderzoekt dan uw Mac en de upgrademogelijkheden terwijl u wacht. Na afloop bespreekt onze Mac-specialist de upgrademogelijkheden en kosten met u.

Heeft u vragen? Of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen?

Heeft u onze Klaar terwijl u wacht service al ontdekt? Voor diverse reparaties (Mac, MacBook & iPhone) is het mogelijk een afspraak in te plannen waar u op kunt wachten. Een Klaar terwijl u wacht afspraak is o.a. mogelijk voor iPhone display & batterij vervangingen, MacBook display en batterij vervangingen en diverse Mac(Book) reparaties en upgrades. Indien u een Klaar terwijl u wacht afspraak maakt voor een reparatie waarbij dit niet mogelijk blijkt, dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen en met u mee te denken.

Upgrade tijdens de garantieperiode?

Geen probleem! Wij zijn een Apple Authorized Service Provider. Met behoud van uw garantie geven we ook uw relatief nieuwe Mac een boost. Bent u geïnteresseerd in een upgrade? Kom dan snel langs voor een sneldiagnose, of bel een van onze Mac experts voor meer informatie of advies.

Heeft u vragen? Of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen?

Meerdere Macs laten upgraden?

Heeft u meerdere Mac's die voor een upgrade in aanmerking komen? Bij CARD Services kunt u deze upgrades inplannen waardoor u uw apparaten maar zeer kort hoeft te missen. CARD Services denkt graag met u mee over de best oplossing voor uw apparatuur!

Heeft u vragen? Of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen?

Praktijkvoorbeeld

Een communicatiebureau was voornemens om enkele Mac’s te vervangen voor nieuwe Mac’s. Na advies is er gekozen voor iMac’s met een flash schijf en het maximale werkgeheugen voor een optimale levensduur.

Om ook de wat oudere iMac’s een behoorlijk performance boost te geven mochten wij 4 iMacs voorzien van het maximale werkgeheugen als upgrade en hebben we de standaard harde schijf vervangen voor een veel snellere SSD schijf. Om de “stilstand” te beperken werd een strakke planning gemaakt. De Macs werden op afspraak 's ochtends gebracht en waren in de middag alweer gereed.

Dit alles maakt dat deze iMacs tegen een beperkte investering toch weer enige jaren mee kunnen met de modernste software.

Heeft u vragen? Of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen?

Vragen?
Bel onze consultants voor vrijblijvend advies!

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. apple reparatie

Contact

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u te telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Telefoon

E-mail

Cat. apple reparatie mob

Scroll naar boven