Mac upgrade   Mac upgrade

Maak een einde aan uw trage Mac!

Ergert u zich aan uw trage Mac en hikt u aan tegen de kosten van een nieuwe? Laat ons uw Mac dan een boost geven. U krijgt er een opgefriste Mac voor terug, die weer bijna aanvoelt als nieuw. Met een upgrade kan uw Mac er weer jaren tegenaan. De belangrijkste oorzaken van een trage Mac zijn: een volle harde schijf, een verouderd besturingssysteem en te weinig Mac-geheugen voor alle software die u gebruikt.

 


Mac upgrade

Met een Mac-upgrade lossen wij die problemen op!
Meestal is een Mac-upgrade voldoende om uw snelheidsproblemen op te lossen. U bespaart dan geld en tijd, en u voorkomt oplopende frustraties. Wij verzorgen graag een vakkundige en snelle upgrade van uw Mac. Bijvoorbeeld door het plaatsen van een SSD-schijf, meer werkgeheugen en/of een schone installatie. Breng uw Mac snel langs voor een gratis sneldiagnose. Een Mac-specialist onderzoekt dan uw Mac en de upgrademogelijkheden terwijl u wacht. Na afloop bespreekt onze Mac-specialist de upgrademogelijkheden en kosten met u.
 
Upgrade tijdens de garantieperiode?
Geen probleem! Wij zijn een Apple Premium Service Provider. Met behoud van uw garantie geven we ook uw relatief nieuwe Mac een boost. Bent u geïnteresseerd in een upgrade? Kom dan snel langs voor een sneldiagnose, of bel een van onze Mac experts voor meer informatie of advies.


Waarmee kunnen wij u helpen?