Overzicht Apple reparaties

Reparatie en garantieafhandeling van al uw Apple apparatuur

Apple Reparatie

Dien uw Apple reparatie in en profiteer van alle voordelen die een Apple Authorized Service Provider u te bieden heeft. Zowel Apple producten binnen als buiten de garantie kunt u bij ons ter reparatie aanbieden.

Wij repareren uiteraard alleen met originele, door Apple geleverde onderdelen. In tegenstelling tot niet geautoriseerde partijen, blijft in geval van een garantie-reparatie uw Apple garantie ook na de reparatie van kracht.

Voor een gratis sneldiagnose bent u welkom tussen 09:00 en 16:00.
Op zaterdag en zondag zijn onze vestigingen gesloten!

Snelmenu

Openingstijden
CARD Services Zwolle:
ma - vr  08:30 - 17:00

CARD Services Utrecht:
ma - vr 08:30 - 17:00

Heeft u onze Klaar terwijl u wacht service al ontdekt? Voor diverse reparaties (Mac, MacBook & iPhone) is het mogelijk een afspraak in te plannen waar u op kunt wachten. Een Klaar terwijl u wacht afspraak is o.a. mogelijk voor iPhone display & batterij vervangingen, MacBook display en batterij vervangingen en diverse Mac(Book) reparaties en upgrades. Indien u een Klaar terwijl u wacht afspraak maakt voor een reparatie waarbij dit niet mogelijk blijkt, dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen en met u mee te denken.

Let op de volgende twee zaken:

1. Zorg dat ''Find my iPhone'' is uitgeschakeld op uw iPad/iPhone.
2. Zorg dat u een recente back-up van uw data heeft gemaakt, CARD Services is niet verantwoordelijk voor eventueel data verlies.

Vragen?
Bel onze consultants voor vrijblijvend advies!

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. apple reparatie

Contact

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u te telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Telefoon

E-mail

Cat. apple reparatie mob

Scroll naar boven