Beats by DR. Dre reparatie

Meld uw defecte Beats bij Dr. Dre-product aan bij CARD Services

Reparatie

U kunt uw Beats by Dr. Dre-reparatie (zowel binnen als buiten de garantie) laten afhandelen door CARD Services. Beats by Dr. Dre producten worden niet gerepareerd maar omgeruild. Ondervindt u problemen met uw Beats by Dr. Dre-product? Leg het probleem vrijblijvend aan ons voor middels het contactformulier of neem contact op met onze vestiging in Zwolle of Utrecht.

Apple Authorized Service Provider

Openingstijden
Wilt u bij een van onze vestigingen langskomen? Dat kan op de volgende tijden:
CARD Services Zwolle: ma - vr  09:00 - 17:00
CARD Services Utrecht: ma - vr 08:30 - 17:00

Voor een gratis sneldiagnose bent u welkom tussen 09:00 en 16:00
Op zaterdagen en zondagen zijn onze vestigingen gesloten!

Uw Beats reparatie langsbrengen of verzenden

Meld uw Beats by Dr. Dre-product aan op ons reparatieportaal, vul de gegevens in en kies of u het product langs brengt of naar ons toestuurt. Let op: alleen de nieuwe Beats by Dr. Dre-producten zijn voorzien van een serienummer, kies dus voor de optie "Verder zonder serienummer" indien deze niet aanwezig is. Stuur ook een foto van uw Beats by Dr. Dre product mee en vervolg de aanmeldingsprocedure. Is de garantie verlopen op uw Beats by Dr. Dre-product, dan ontvangt u van ons een prijsopgave en na akkoord zullen wij de omruiling voor u afhandelen.

Vragen?
Bel onze consultants voor vrijblijvend advies!

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. apple reparatie

Contact

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u te telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Telefoon

E-mail

Cat. apple reparatie mob

Scroll naar boven