Randapparatuur & Accessoire reparatie

Meld uw defecte randapparatuur / accessoire aan bij CARD Services

Randapparatuur & Accessoire reparatie

U kunt reparaties aan uw Apple randapparatuur en accessoires (zowel binnen als buiten de garantie) laten afhandelen door CARD Services. Ondervindt u problemen met uw Apple randapparatuur of accessoire? Leg het probleem vrijblijvend aan ons voor middels het contactformulier of neem contact op met onze vestiging in Zwolle of Utrecht. Wij repareren o.a. Thunderbolt display, Airport Extreme, Apple TV, Airport Express, Apple keyboards, Apple Mouse, Trackpads, AirPords/EarPods, HomePod en Apple Adapters.

Apple Authorized Service Provider

Openingstijden
Wilt u bij een van onze vestigingen langskomen? Dat kan op de volgende tijden:
CARD Services Zwolle: ma - vr  09:00 - 17:00
CARD Services Utrecht: ma - vr 08:30 - 17:00

Voor een gratis sneldiagnose bent u welkom tussen 09:00 en 16:00
Op zaterdagen en zondagen zijn onze vestigingen gesloten!

Uw randapparatuur of accessoire langsbrengen of verzenden

Meld uw randapparatuur of accessoire aan op ons reparatieportaal, vul de gegevens in en kies of u het product langs brengt of naar ons toestuurt. Is de garantie verlopen op uw randapparatuur of accessoire, dan ontvangt u van ons een prijsopgave en na akkoord zullen wij de reparatie voor u afhandelen.

Vragen?
Bel onze consultants voor vrijblijvend advies!

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. apple reparatie

Contact

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u te telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Telefoon

E-mail

Cat. apple reparatie mob

Scroll naar boven