Apple Vervangingsprogramma's

Bekijk alle actuele Apple vervangingsprogramma's

Komt uw Apple product in aanmerking?

Op deze pagina vindt u een overzicht van actuele reparatie- of vervangingsprogramma's van Apple. Komt u in aanmerking voor een van de programma? Dan kunt u uw Apple product bij CARD Services aanmelden voor het betreffende reparatie- of vervangingsprogramma. Komt uw Apple product niet in aanmerking voor het betreffende Apple vervangingsprogramma? Dan kunt u natuurlijk ook terecht om de reparatie via onze reguliere reparatieservice te laten repareren. U ontvangt van ons dan een prijsopgave voor de betreffende reparatie.

Apple Authorized Service Provider

Bel voor een ''klaar terwijl u wacht afspraak!''

Bij onze vestigingen in Zwolle kunt u telefonisch een afspraak maken voor een "klaar terwijl u wacht" afspraak.
U kunt op de reparatie wachten onder het genot van een kop koffie.

Vragen?
Bel onze consultants voor vrijblijvend advies!

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. apple reparatie

Contact

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u te telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Telefoon

E-mail

Cat. apple reparatie mob

Scroll naar boven