MacBook Pro batterij vervanging

Vervanginsprogramma voor 13-Inch MacBook Pro zonder Touch bar

Vervanging

Apple heeft vastgesteld dat in een beperkt aantal 13-inch MacBook Pro (zonder Touch bar) een onderdeel kan uitvallen waardoor de ingebouwde batterij uitzet. Dit is geen veiligheidsprobleem en Apple zal batterijen die in aanmerking komen kosteloos vervangen. Getroffen MacBook Pro’s zijn geproduceerd tussen oktober 2016 en oktober 2017. Of uw MacBook Pro in aanmerking komt wordt bepaald door het serienummer van het product.

apsp-klein

Online uw reparatie indienen

Controleer het serienummer

Klik op onderstaande button om te controleren of uw MacBook Pro op basis van het serienummer in aanmerking komt. Als uw 13-inch MacBook Pro (zonder Touch bar) een geschikt serienummer heeft, zal Apple de batterij kosteloos vervangen.
*Dit programma geldt niet voor de 13-inch MacBook Pro met Touch Bar of oudere 13-inch MacBook Pro-modellen.

Het vinden van uw serienummer is eenvoudig, u vindt het serienummer van u MacBook:
- Op de onderzijde van uw MacBook;
- Onder het Apple menu (linker boven hoek) > About this Mac/Over deze Mac

Vervangingsproces

U kunt bij CARD Services de batterij van uw MacBook Pro laten vervangen. Uw 13-inch MacBook Pro wordt vóór elke service onderzocht om te controleren of deze in aanmerking komt voor dit programma en in goede staat verkeert. Het reparatieproces duurt ongeveer 3-5 werkdagen.

LET OP!

- Maak altijd een back-up van uw gegevens alvorens u uw MacBook Pro voor reparatie inlevert.
- indien uw MacBook Pro schade heeft die de vervanging van de batterij belemmert, dan zal dit probleem eerst moeten worden opgelost voordat de batterij vervangen kan worden. In sommige gevallen kunnen er kosten aan de reparatie verbonden zijn.

Aanvullende informatie

Dit Apple-vervangingsprogramma breidt de standaard garantiedekking van de 13-inch MacBook Pro niet uit. Als je denkt dat je 13-inch MacBook Pro last heeft van dit probleem en je hebt betaald om je batterij te vervangen, kun je contact opnemen met Apple voor een teruggave. Het programma dekt getroffen MacBook Pro-modellen gedurende 5 jaar na de eerste detailhandel verkoop.

Bel of mail ons voor vragen of plan uw inlevermoment in

Onze medewerkers in Zwolle en Utrecht zitten iedere dag voor u klaar om uw vragen telefonisch of per e-mail te beantwoorden.

Bel CARD Services Zwolle
038 423 35 36

Bel CARD Services Utrecht
030 204 02 24

Bel of mail ons voor vragen of plan uw inlevermoment in

Onze medewerkers in Zwolle en Utrecht zitten iedere dag voor u klaar om uw Apple vragen telefonisch of per e-mail te beantwoorden.

Bel CARD Services Zwolle

Bel CARD Services Utrecht

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. apple reparatie

Scroll naar top