Apple vervangingsprogramma's

Bekijk alle actuele Apple vervangingsprogramma's

Apple heeft vastgesteld dat er problemen zijn met een aantal ssd's van 128 GB en van 256 GB die worden gebruikt voor de 13-inch MacBook Pro (zonder Touch Bar). Deze problemen kunnen resulteren in gegevensverlies en een defecte harde schijf. 13-inch MacBook Pro's met harde schijven met dit probleem zijn verkocht tussen juni 2017 en juni 2018.

Lees meer

Apple heeft geconstateerd dat bij sommige iPhone X toestellen het display niet goed kan functioneren. Lees hieronder of uw iPhone X in aanmerking komt voor kosteloze vervanging van het display.

Lees meer

Apple heeft vastgesteld dat in een beperkt aantal 13-inch MacBook Pro (zonder Touch bar) een onderdeel kan uitvallen waardoor de ingebouwde batterij uitzet. Dit is geen veiligheidsprobleem en Apple zal batterijen die in aanmerking komen kosteloos vervangen.

Lees meer

Apple heeft vastgesteld dat een klein percentage van de toetsenborden in bepaalde MacBook- en MacBook Pro-modellen niet naar behoren functioneert:
CARD Services kan de MacBooks- en MacBook Pro-toetsenborden die in aanmerking komen gratis reparereren. Het type service wordt bepaald nadat het toetsenbord is onderzocht en kan de vervanging van een of meer toetsen of het hele toetsenbord inhouden.

Lees meer

Een zeer klein percentage van de iPhone 6 Plus-apparaten kan problemen ondervinden met de camera. Foto's (vooral op korte afstand) kunnen onscherp zijn. Als uw iPhone 6 Plus deze symptomen heeft én komt uw toestel in aanmerking, dan zal CARD Services de iPhone 6 Plus camera gratis vervangen.

Lees meer

In zeldzame gevallen bestaat het risico op oververhitting van  de Europese Apple USB-lichtnetadapter van 5 W. Deze oververhitting kan veiligheidsrisico's veroorzaken. De betreffende lichtnetadapter kunt u kosteloos bij CARD Services omruilen voor een nieuwe adapter die deze risico's niet heeft. Wij raden klanten aan alle betrokken adapters zo snel mogelijk te ruilen.

Lees meer

Een zeer klein percentage van de iPhone 6S-apparaten kan plotseling uitvallen. Dit betreft geen veiligheidsprobleem en komt voor bij een beperkt aantal serienummers. De desbetreffende iPhone 6S-apparaten werden geproduceerd tussen september en oktober in 2015.

Lees meer

Apple heeft vastgesteld dat in zeldzame gevallen de Apple-lichtnetadapters met twee pennen, die zijn ontworpen voor continentaal Europa, Australië, Nieuw-Zeeland, Korea, Argentinië en Brazilië, kapot kunnen gaan met het risico op elektrische schok bij aanraking tot gevolg. Deze lichtnetadapters zijn tussen 2003 en 2015 geleverd met bepaalde Mac- en iOS-apparaten, en waren ook onderdeel van de internationale reisstekker van Apple.

Lees meer

Een beperkt aantal van de Apple USB-C-oplaadkabels die zijn meegeleverd met MacBook-computers gedurende juni 2015, kunnen stoppen met werken vanwege een ontwerpprobleem. Als gevolg hiervan wordt uw MacBook mogelijk niet opgeladen of wordt het opladen mogelijk onderbroken wanneer de MacBook is aangesloten op een lichtnetadapter met een kabel waarvoor dit probleem kan optreden.

Lees meer

Dien online uw reparatie in!

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. apple reparatie