Apple Vervangingsprogramma's

Bekijk alle actuele Apple vervanginsprogramma's

Komt uw Apple product in aanmerking?

Op deze pagina vindt u een overzicht van actuele reparatie- of vervangingsprogramma's van Apple. Komt u in aanmerking voor een van de programma? Dan kunt u uw Apple product bij CARD Services aanmelden voor het betreffende reparatie- of vervangingsprogramma. Komt uw Apple product niet in aanmerking voor het betreffende Apple vervangingsprogramma? Dan kunt u natuurlijk ook terecht om de reparatie via onze reguliere reparatieservice te laten repareren. U ontvangt van ons dan een prijsopgave voor de betreffende reparatie.

apsp-klein

Bel voor een ''klaar terwijl u wacht afspraak!''

Bij onze vestigingen in Zwolle kunt u telefonisch een afspraak maken voor een "klaar terwijl u wacht" afspraak.
U kunt op de reparatie wachten onder het genot van een kop koffie.

Apple heeft vastgesteld dat, in zeer zeldzame omstandigheden, een barst kan ontstaan langs de afgeronde rand van het scherm in aluminiummodellen van een Apple Watch Series 2 of Series 3. De barst kan aan één kant beginnen en dan doorgaan rond het scherm zoals weergegeven in de onderstaande afbeeldingen.

Apple heeft vastgesteld dat bepaalde iPhone 6s en iPhone 6s Plus-apparaten mogelijk niet worden ingeschakeld vanwege een defect onderdeel. Dit probleem is alleen van invloed op apparaten met een beperkt serienummerbereik die zijn geproduceerd tussen oktober 2018 en augustus 2019.

Apple heeft op 20-6-2019 bekendgemaakt dat een beperkt aantal MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2015) modellen vrijwillig wordt teruggenomen om de batterij gratis te laten vervangen. De batterij kan namelijk oververhit raken en vormt daardoor een veiligheidsrisico.

Apple heeft vastgesteld dat een klein percentage van de 13-inch MacBook Pro displays de volgende problemen kunnen bevatten:
-Display backlight vertoond regelmatig verticale heldere delen langs de gehele onderkant van het scherm.
-Display backlight werkt helemaal niet meer.
De MacBooks zijn verkocht tussen oktober 2016 en februari 2018. CARD Services zal de MacBook Pro gratis repareren.

13-Inch MacBook Pro SSD vervanging

Apple heeft vastgesteld dat er problemen zijn met een aantal ssd's van 128 GB en van 256 GB die worden gebruikt voor de 13-inch MacBook Pro (zonder Touch Bar). Deze problemen kunnen resulteren in gegevensverlies en een defecte harde schijf. 13-inch MacBook Pro's met harde schijven met dit probleem zijn verkocht tussen juni 2017 en juni 2018.

Apple heeft geconstateerd dat bij sommige iPhone X toestellen het display niet goed kan functioneren. Lees hieronder of uw iPhone X in aanmerking komt voor kosteloze vervanging van het display.

Macbook Goedkopie

Apple heeft vastgesteld dat in een beperkt aantal 13-inch MacBook Pro (zonder Touch bar) een onderdeel kan uitvallen waardoor de ingebouwde batterij uitzet. Dit is geen veiligheidsprobleem en Apple zal batterijen die in aanmerking komen kosteloos vervangen.

Apple heeft vastgesteld dat een klein percentage van de toetsenborden in bepaalde MacBook- en MacBook Pro-modellen niet naar behoren functioneert: CARD Services kan de MacBooks- en MacBook Pro-toetsenborden die in aanmerking komen gratis reparereren.

In zeldzame gevallen bestaat het risico op oververhitting van  de Europese Apple USB-lichtnetadapter van 5 W. Deze oververhitting kan veiligheidsrisico's veroorzaken. De bewuste adapter maakte deel uit van iPhone 3GS, iPhone 4 en iPhone 4S modellen die vanaf oktober 2009 tot en met september 2012 zijn geleverd. De adapter is ook verkocht als losse accessoire.

Een beperkt aantal van de Apple USB-C-oplaadkabels die zijn meegeleverd met MacBook-computers gedurende juni 2015, kunnen stoppen met werken vanwege een ontwerpprobleem. Als gevolg hiervan wordt uw MacBook mogelijk niet opgeladen of wordt het opladen mogelijk onderbroken wanneer de MacBook is aangesloten op een lichtnetadapter met een kabel waarvoor dit probleem kan optreden.

Apple heeft vastgesteld dat in zeldzame gevallen de Apple-lichtnetadapters met twee pennen, die zijn ontworpen voor continentaal Europa, Australië, Nieuw-Zeeland, Korea, Argentinië en Brazilië, kapot kunnen gaan met het risico op elektrische schok bij aanraking tot gevolg.

Bel of mail ons voor vragen of maak een "klaar terwijl u wacht" afspraak

Onze medewerkers in Zwolle en Utrecht zitten iedere dag voor u klaar om uw vragen telefonisch of per e-mail te beantwoorden.

Bel CARD Services Zwolle

038 423 35 36

Bel CARD Services Utrecht

030 204 02 24

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. apple reparatie

Scroll naar top