Apple A1300 Usb-lichtnetadapter

Controleer of uw A1300-adapter in aanmerking komt voor kosteloze omruiling!

Oververhitting

In zeldzame gevallen bestaat het risico op oververhitting van de Europese Apple USB-lichtnetadapter van 5 W. Deze overhitting kan veiligheidsrisico's veroorzaken. De bewuste adapter maakte deel uit van iPhone 3GS, iPhone 4 en iPhone 4S modellen die vanaf oktober 2009 tot en. met september 2012 zijn geleverd. De adapter is ook verkocht als losse accessoire. De betreffende lichtnetadapter kunt u kosteloos bij CARD Services omruilen voor een nieuwe adapter die deze risico's niet heeft. Wij raden klanten aan alle betrokken adapters zo snel mogelijk te ruilen.
Opmerking: Dit programma is alleen bestemd voor Apple USB-lichtnetadapters van 5W met modelnummer A1300

apsp-klein

Online uw reparatie indienen

Vaststellen welke adapter u heeft

Bekijk het label tussen de polen van uw adapter en vergelijk dat met de rood gemarkeerde afbeeldingen hieronder. Met het modelnummer en de kleur van de letters 'CE' kunt u de betrokken adapters herkennen. Model A1300 en de letters 'CE' in ononderbroken grijs duiden op de betrokken adapters. Heeft u een dergelijke adapter in huis, gebruik deze dan niet meer en ruil deze om bij CARD Services. In de tussentijd kunt u uw iPhone opladen door die met een USB-kabel aan te sluiten op uw computer. Het nieuwe ontwerp adapter heeft modelnummer A1400 en de letters 'CE' in grijs. U hoeft uw adapter niet te vervangen.

Het vervangingsproces

Lever de A1300 adapter(s) in bij CARD Services in Zwolle of Utrecht. Als onderdeel van het vervangingsproces moeten we het serienummer van uw iPhone verifiëren. Neem dus uw iPhone mee of zorg dat u uw serienummer bij u heeft. De betrokken lichtnetadapter wordt op milieuvriendelijke wijze verwerkt.

U kunt niet langskomen?

Geen probleem, u kunt uw reparatie ook online aanmelden en verzenden. CARD Services zal op de dag dat uw A1300 adapter wordt afgeleverd, deze omruilen voor een A1400 adapter en diezelfde dag nog aan u retour sturen. U kunt uw adapter dus binnen 3 dagen weer in huis hebben.

Werkwijze voor online omruiling A1300 adapter:

1. Meldt uw storing aan de hand van uw serienummer aan via Apple Reparatie Online.
2. Maak een gratis Apple Reparatie Online account aan.
3. Bij uw storingomschrijving vult u in: Vervangingsprogramma voor de Europese Apple A1300 USB-lichtnetadapter 5W.
4. Verstuur uw vervangingsaanvraag

FAQ

V: Zijn er vervangende adapters op voorraad?
A: Ja, we hebben echter beperkte voorraad, bel voordat u langskomt voor de actuele voorraad. U voorkomt hiermee misverstanden.

V: Kan ik grote aantallen aanleveren in één keer?
A: Ja, als u meer dan 10 adapters hebt, ontvangen we de serienummers graag in een e-mail of een Excel bestand.

V: Mag ik mijn adapter opsturen? En kan CARD Services deze terug sturen?
A: Ja, wij berekenen € 3,- hiervoor, de adapter wordt dan verzonden in een bubbeltjes envelop via normale brieven post.

V: Ik heb mijn adapter los gekocht of ik heb mijn iPhone niet meer of kan niet achter het serienummer komen, mag ik dan ook de adapter omruilen
A: Ja, CARD Services kan dit voor u verzorgen.

V: Ik heb een iPod met een A1300 adapter, komt deze ook in aanmerking?
A: Ja, ook deze adapter kunt u bij ons omwisselen.

Genoemde bedragen zijn inclusief btw.

Vragen?
Bel onze consultants voor vrijblijvend advies!

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. apple reparatie

Contact

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u te telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Telefoon

E-mail

Cat. beheer en ondersteuning mob

Scroll naar top