Apple AC adapter plug (Duckhead)

Check of uw Apple AC adapterplug in aanmerking komt voor kosteloze omruiling

Apple-lichtnetadapters

Apple heeft vastgesteld dat in zeldzame gevallen de Apple-lichtnetadapters met twee pennen, die zijn ontworpen voor continentaal Europa, Australië, Nieuw-Zeeland, Korea, Argentinië en Brazilië, kapot kunnen gaan met het risico op elektrische schok bij aanraking tot gevolg. Deze lichtnetadapters zijn tussen 2003 en 2015 geleverd met bepaalde Mac- en iOS-apparaten, en waren ook onderdeel van de internationale reisstekker van Apple. We raden u aan de betrokken onderdelen om te ruilen via het onderstaande proces bij CARD Services. 

apsp-klein

Online uw reparatie indienen

Wilt u langskomen om de adapter plug om te ruilen?

Bel ons dan voor de actuele voorraadstatus, zodat u zeker weet dat er voldoende adapter pluggen aanwezig zijn voor uw omruiling.

Opmerking: Andere lichtnetadapters, waaronder die voor de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, China en Japan zijn niet betrokken bij dit programma.

Uw lichtnetadapter identificeren

Vergelijk uw adapter met de onderstaande afbeeldingen. Een betrokken lichtnetadapter heeft vier of vijf tekens of geen tekens in de sleuf aan de binnenzijde van de stekkeradapter waar deze contact maakt met de Apple-lichtnetadapter zelf. Bij opnieuw ontworpen adapters is een regiocode van 3 letters afgedrukt op deze plek (EUR, KOR, AUS, ARG of BRA).

U kunt niet langskomen?

Geen probleem, u kunt uw Apple AC adapter plug ook online aanmelden en verzenden. CARD Services zal op de dag dat uw Apple AC adapter plug wordt afgeleverd, deze omruilen voor een nieuwe EUR adapter plug en diezelfde dag nog aan u retour sturen. U kunt uw adapter dus binnen 3 dagen weer in huis hebben. Wij rekenen  €2,- voor de verzending.

Het vervangingsproces
Lever de betreffende Apple AC adapter plug in bij CARD Services Zwolle of Utrecht. U krijgt dan direct een nieuwe Apple AC adapter plug mee.

 

Werkwijze voor online omruiling Apple AC adapter plug:

1. Meldt uw storing aan via het Apple Reparatie Online portal, kies voor aanmelden zonder serienummer.
2. Maak een gratis Apple Reparatie Online account aan.
3. Bij uw storingomschrijving vult u in: Vervangingsprogramma voor de Apple AC adapter plug.
4. Verstuur uw vervangingsaanvraag.

FAQ

V: Zijn er vervangende adapters op voorraad?
A: Ja, we hebben echter beperkte voorraad. Bel voordat u langskomt voor de actuele voorraad zodat u niet voor niks komt.

V: Mag ik de adapter plug opsturen? En stuurt CARD Services deze terug?
A: Ja, we berekenen hiervoor €2,- verzendkosten (bij 1 adapter plug). De adapter wordt verzonden in een bubbeltjes envelop via normale brieven post.

V: Ik heb een lange kabel, valt dit ook onder het omruilprogramma?
A: Nee, het gaat specifiek om de adapter plug.

V: Kan ik grote aantallen aanleveren in één keer?
A: Ja, indien u meer dan 25 adapters heeft, ontvangen wij graag van u een e-mail met informatie over het aantal adapters.

V: Valt de plug van de Airport Express en de batterycharger ook onder het omruilprogramma?
A: Ja, deze kunt u ook bij ons omruilen.

V: Het viercijferige nummer is niet hetzelfde als het nummer op het plaatje kom ik dan in aanmerking voor de gratis omruiling?
A: Ja, het nummer behoeft niet identiek te zijn aan de afbeelding. Indien er geen EUR in de sleuf staat, komt u adapter plug in aanmerking.

Vragen?
Bel onze consultants voor vrijblijvend advies!

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. apple reparatie

Contact

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u te telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Telefoon

E-mail

Cat. beheer en ondersteuning mob

Scroll naar top