Apple USB-C oplaadkabel

Controleer of uw USB-C oplaadkabel in aanmerking komt voor kosteloze vervanging

Ontwerpprobleem Apple USB-C oplaadkabel

Een beperkt aantal van de Apple USB-C-oplaadkabels die zijn meegeleverd met MacBook-computers gedurende juni 2015, kunnen stoppen met werken vanwege een ontwerpprobleem. Als gevolg hiervan wordt uw MacBook mogelijk niet opgeladen of wordt het opladen mogelijk onderbroken wanneer de MacBook is aangesloten op een lichtnetadapter met een kabel waarvoor dit probleem kan optreden.

Apple verschaft gratis een nieuwe, opnieuw ontworpen USB-C-kabel aan alle klanten die met dit probleem te maken hebben. Dit programma heeft ook betrekking op Apple USB-C-oplaadkabels die zijn verkocht als een afzonderlijk accessoire. MacBook-eigenaren die een geldig adres hebben opgegeven tijdens het productregistratieproces of bij de aankoop in de Apple Online Store, krijgen vóór eind februari 2016 een nieuwe kabel toegestuurd door Apple. Alle andere in aanmerking komende MacBook-eigenaren moeten het onderstaande vervangingsproces volgen om een nieuwe USB-C-oplaadkabel te ontvangen.

Online uw reparatie indienen

Het vervangingsproces

Lever de betreffende Apple USB-C-oplaadkabel in bij CARD Services Zwolle of Utrecht. Indien u langs wilt komen, raden wij u aan om eerst telefonisch contact op te nemen i.v.m. de actuele voorraad met vervangende oplaadkabels.
038 423 35 36 (Zwolle) of  030 204 02 24 (Utrecht).

Komt uw Apple USB-C oplaadkabel in aanmerking voor vervanging?

Wij adviseren u wanneer u in aanmerking komt contact op te nemen met onze vestiging in Zwolle of Utrecht.

Indentificeren Goed:

usb-c1

Indentificeren Fout:

USB-C-afbeeldingen

Een beïnvloede kabel indentificeren

Op betreffende kabels is de tekst “Designed by Apple in California. Assembled in China” gedrukt. Op nieuwe, opnieuw ontworpen kabels staat een serienummer na de bovenstaande tekst. Zie afbeeldingen.

Zakelijke gebruiker met grote aantallen USB-C oplaadkabels?

Stuur ons een e-mail via het contactformulier en geef hierin aan om hoeveel USB-C-oplaadkabels het gaat. We doen u een voorstel om de omruiling zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. U kunt natuurlijk ook bellen: 038 423 35 36 (Zwolle) of  030 204 02 24 (Utrecht).

Werkwijze voor online omruiling Apple USB-C oplaadkabel

1. Meldt uw storing aan via het Apple Reparatie Online portal, kies voor aanmelden zonder serienummer.
2. Maak een gratis Apple Reparatie Online account aan.
3. Bij uw storing omschrijving vult u in: Vervangingsprogramma voor de Apple USB-C-oplaadkabel.
4. Verstuur uw vervangingsaanvraag.

FAQ

V: Zijn er vervangende oplaadkabels op voorraad?
A: Ja, we hebben echter beperkte voorraad. Bel voordat u langskomt voor de actuele voorraad zodat u niet voor niks komt.

V: Bij welke Apple producten is de betreffende USB-C oplaadkabel verstrekt?
A: De betreffende kabel is enkel geleverd bij de 12-inch MacBook (space grey, silver & gold).

Genoemde bedragen zijn inclusief btw.

V: Kan ik grote aantallen in één keer aanleveren?
A: Ja, indien u meer dan 25 oplaadkabels heeft, ontvangen wij graag van u een e-mail met informatie over het aantal oplaadkabels en bijbehorende serienummers.

Contact

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u te telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Telefoon

E-mail

Cat. beheer en ondersteuning mob

Scroll naar top