Scherm vervangingsprogramma Apple Watch Series 2 of Series 3

Vervanging

Apple heeft vastgesteld dat, in zeer zeldzame omstandigheden, een barst kan ontstaan langs de afgeronde rand van het scherm in aluminiummodellen van een Apple Watch Series 2 of Series 3. De barst kan aan één kant beginnen en dan doorgaan rond het scherm zoals weergegeven in de onderstaande afbeeldingen.

Watch-schade-voorbeeld
Apple Authorized Service Provider

Online uw reparatie indienen

Welke Apple Watch modellen komen in aanmerking?

Serie en modelafmetingkleur en materiaalverkoopdatums
Apple Watch Series 238mm & 42mmSpace gray, gold, rose gold, & silver aluminumTussen September 2016 - September 2017
Apple Watch Nike+ Series 238mm & 42mmSpace gray & silver aluminumTussen Oktober 2016 & Oktober 2017
Apple Watch Series 3 (GPS)

Apple Watch Series 3 (GPS+Cellular)
38mm & 42mmSpace gray, gold & Silver aluminumTussen September 2017 & September 2019
Apple Watch Nike+ Series 3 (GPS)

Apple Watch Nike+ Series 3 (GPS+ Cellular
38mm & 42mmSpace gray & Silver AluminumTussen Oktober 2017 & September 2019

Serviceproces

Meldt uw Apple Watch online aan via ons Apple reparatieportaal en kies op welke manier u de Apple Watch wilt aanleveren. Houdt u rekening met een reparatietijd van ongeveer 5 werkdagen.

Uw Watch komt tot 3 jaar na de retail-verkoopdatum in aanmerking of tot 1 jaar na de start van dit vervangingsprogramma.

*Zorg altijd dat u een recente back-up van uw apparaat heeft gemaakt. Het kan zijn dat uw data verloren gaat in het reparatieproces.

*Indien uw Apple Watch schade heeft welke de reparatie kunnen beïnvloeden, dan dient deze schade eerste herstelt te worden. Dergelijke reparaties brengen kosten met zich mee!

 

Vragen?
Bel onze consultants voor vrijblijvend advies!

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. apple reparatie

Contact

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u te telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Telefoon

E-mail

Cat. apple reparatie mob

Scroll naar boven