Smart Battery Case vervangingsprogramma

voor iPhone XS, iPhone XS Max, en iPhone XR

Apple heeft vastgesteld dat sommige Smart Battery Cases voor iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR mogelijk problemen met het opladen hebben. Een getroffen Smart Battery Case kan een of meer van de volgende gedragingen vertonen:

  • De batterijhouder laadt niet op of laadt af en toe op wanneer deze op de stroom is aangesloten
  • Batterijhouder laadt de iPhone niet op of laadt deze af en toe op

De cases zijn geproduceerd tussen januari 2019 en oktober 2019. Dit is geen veiligheidsprobleem en Apple of een door Apple erkende serviceaanbieder zullen de in aanmerking komende batterijen gratis vervangen.

Apple Authorized Service Provider

Online uw reparatie indienen

In aanmerking komende modellen

De onderstaande Smart Battery Case-modellen komen in aanmerking voor dit programma:

smart-battery-case-iphone-xs

iPhone XS

smart-battery-case-iphone-xs-max

iPhone XS Max

smart-battery-case-iphone-xr

iPhone Xr

Vervangingsproces

Uw Smart Battery Case wordt voorafgaand aan elke service onderzocht om te controleren of deze in aanmerking komt voor dit programma.

 

Neem contact op met CARD Services in Utrecht of Zwolle als u vragen hebt of meer hulp nodig hebt.

Extra informatie
Dit wereldwijde Apple-programma verlengt de standaard garantiedekking van de Smart Battery Case niet. Uw rechten op consumentenrecht worden niet beïnvloed door dit programma.

Het programma dekt de betrokken Smart Battery Case gedurende 2 jaar na de eerste verkoop in de detailhandel van het apparaat.

Vragen?
Bel onze consultants voor vrijblijvend advies!

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. apple reparatie

Contact

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u te telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Telefoon

E-mail

Cat. apple reparatie mob

Scroll naar boven