Apple advies, beheer en reparatie in Utrecht

CARD Services, dé Apple expert uit Utrecht

Apple advies en installatie

Door een ervaren Mac beheerder te betrekken bij het plannen, inrichten, onderhouden en ondersteunen van uw Apple devices bespaart u zorgen, tijd en geld. Het is belangrijk dat door juiste implementatie van nieuwe Apple apparatuur, uw workflows en de ondersteunende techniek in topvorm zijn en blijven zodat u zich onbezorgd op uw Core business kunnen concentreren? Schakel daarom de Apple experts van CARD Services Utrecht in, zij adviseren en installeren de beste Apple oplossingen voor uw bedrijfsomgeving.
U kunt bij ons o.a. terecht voor:

Apple advies
Crossplatform advies
Installatie & migratie

Lees meer over Advies & Installatie

Oplossingen om zorgeloos gebruik te blijven maken van Apple apparatuur in uw bedrijfsomgeving. Geen omkijken meer naar uw IT-omgeving, laat de zorgen over aan een gecertificeerd IT-partner. Wij zijn lid van het Apple Consultants Network en gevestigd in Utrecht. U kunt bij ons o.a. terecht voor:

Apple systeembeheer
Crossplatform systeembeheer
Apple Device Management
Back-up oplossingen
Service Level Agreement
AppleCare

Lees meer over beheer en ondersteuning

Heeft u een defect Apple apparaat? Dan kunt u bij CARD Services Utrecht terecht voor al uw reparatie. Wij zijn dé Apple Authorized Service Provider en gevestigd in Utrecht!
Middels ons online reparatieportaal of de App kunt u eenvoudig uw reparaties aanmelden maar u kunt ook altijd langskomen voor een gratis sneldiagnose. Zo kunnen we een inschatting maken van de problemen aan uw apparaat en u een prijsopgave verstrekken. 

Wilt u direct een Apple reparatie indienen?
Ga dan naar reparatieonline.cardservices.nl, maak een gratis Apple reparatie-account aan en volg de aanwijzingen. U kunt bij CARD Services Utrecht o.a. terecht voor reparatie van uw iMac, MacBook, Mac mini, iPhones, iPads, iPods, Beats by Dr. Dre, Watch, Display en randapparatuur.

Lees meer over Apple Reparatie

Contactgegevens CARD Services Utrecht
Ook met de auto is CARD Services Utrecht uitstekend te bereiken. Voer onderstaande contactgegevens in op uw navigatie:

Savannahweg 15
3542 AW Utrecht
030 204 02 24

 

Routebeschrijving openbaar vervoer
Plan uw route op www.9292.nl.

 

 

 

Vragen?
Bel onze consultants voor vrijblijvend advies!

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. apple reparatie

Contact

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u te telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Telefoon

E-mail

Cat. apple reparatie mob

Scroll naar boven