CARD Services, dé Apple expert uit Zwolle

Apple Advies & Installatie

Door een ervaren Apple beheerder te betrekken bij het plannen, inrichten, onderhouden en ondersteunen van uw Apple devices bespaart u zorgen, tijd en geld. Het is belangrijk dat door juiste implementatie van nieuwe Apple apparatuur, uw workflows en de ondersteunende techniek in topvorm zijn en blijven zodat u zich onbezorgd op uw Core business kunt concentreren! Schakel daarom de Apple experts van CARD Services Zwolle in, zij adviseren en installeren de beste Apple oplossingen voor uw bedrijfsomgeving. U kunt rekenen op advies bij de aanschaf van nieuwe apparatuur, uw IT-infrastructuur en IT-migratieprojecten

Apple Beheer & Ondersteuning

Bent u op zoek naar een partner die uw Apple IT-omgeving onderhoud en u ondersteunt bij alledaagse IT-vraagstukken? CARD Services is de Apple specialist waar u op kunt bouwen. Wij zijn lid van het Apple Consultants Network en Apple Authorized Service Provider. Hierdoor zijn wij op de hoogte van de laatste Apple ontwikkelingen en oplossingen, tevens kunt u bij ons terecht met al uw Apple reparaties.

Apple Reparatie Zwolle

Dien uw Apple reparatie in en profiteer van alle voordelen die een Apple Authorized Service Provider u te bieden heeft. Zowel Apple producten binnen als buiten de garantie kunt u bij ons ter reparatie aanbieden.

Wij repareren uiteraard alleen met originele, door Apple beschikbaar gestelde onderdelen. In tegenstelling tot niet geautoriseerde partijen, blijft in geval van een garantie-reparatie uw Apple garantie ook na de reparatie van kracht.

Let op de volgende twee zaken:
1. Zorg dat "Find my iPhone" is uitgeschakeld op uw iPad/iPhone.
2. Zorg dat u een recente back-up van uw data heeft gemaakt, CARD Services is niet verantwoordelijk voor eventueel data verlies.
Download hier de instructie om Find my iPhone uit te zetten.

Route CARD Services Zwolle

Routebeschrijving Openbaar vervoer
Wilt u CARD Services Zwolle bezoeken? Volg dan onze routebeschrijving. Met het openbaar vervoer (trein/bus): Vanaf Station Zwolle neemt u Stadsbus 3 (richting Berkum). Deze bus vertrekt vanaf Bushalte Busstation Streek. Uitstappen, na ca. 20 minuten bij Bushalte Stadion. Daarna loopt u naar de Ceintuurbaan, langs het tankstation (Shell) naar de Ossenkamp. Plan uw route op www.9292.nl.

Contactgegevens CARD Services Zwolle
Ook met de auto is CARD Services Zwolle uitstekend te bereiken. Voer onderstaande contactgegevens in op uw navigatie:

Ossenkamp 2C
8024 AE Zwolle
038 423 35 36

Bij de vestiging is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bel of mail ons voor al uw Apple vragen!

Onze medewerkers in Zwolle en Utrecht zitten iedere dag voor u klaar om uw Apple vragen telefonisch of per e-mail te beantwoorden.

Bel CARD Services Zwolle

Scroll naar boven