Beheer & Ondersteuning

Met periodiek beheer en ondersteuning maakt u optimaal gebruik van uw IT-apparatuur

Omdat uw IT-netwerk het hart van uw onderneming is, is het van belang dat dit vlekkeloos blijft werken. Wij adviseren u frequent systeembeheer uit te laten voeren. U vermindert het risico op hoge kosten door stilstand en u houdt de snelheid van uw Apple systemen optimaal. Ook de integratie van Apple werkstations in een Windows netwerk en Vice Versa is geen enkel probleem. Ook dat is Apple systeembeheer!

Lees meer


Apple systeembeheer

Omdat uw IT-netwerk het hart van uw onderneming is, is het van belang dat dit vlekkeloos blijft werken. Wij adviseren u frequent systeembeheer uit te laten voeren. U vermindert het risico op hoge kosten door stilstand en u houdt de snelheid van uw Apple & Windows systemen optimaal.

Lees meer


multiplatform systeembeheer

Met de Casper Suite hebben IT-afdelingen de beste tool in handen voor het regelen van inventarisatie, imaging, configureren, beveiliging en distributie van software en apps naar Mac, iPad, iPhone of Apple TV. Geen platform biedt een betere gebruikerservaring dan het Apple-platform en geen tool helpt IT-teams beter bij het beheren van alle Apple apparaten dan de Casper Suite. IT-beheerders hebben weer weekend!

Lees meer


JAMF Apple (Mobile) Device Management

De Servicecontracten (SLA) van CARD Services staan garant voor een snelle en adequate oplossing van uw Apple hardware problemen. Krijgt u onverwachts met een storing te maken? CARD Services lost het probleem snel weer voor u op. Of CARD Services zet vervangende apparatuur bij u neer. Het Servicecontract wordt op maat gemaakt, zodat het altijd aan uw specifieke wensen voldoet.

Lees meer


Servicecontracten

Alle Apple hardware wordt geleverd met een beperkte garantie van één jaar en tot 90 dagen gratis telefonische ondersteuning. Deze garantie verlengen? Dat doe u met het AppleCare Protection Plan. Hiermee kunt u de garantie verlengen tot 3 jaar na datum van aankoop.

Lees meer


AppleCare Protection Plan bij CARD Services

U moet er niet aan denken: verlies van uw bedrijfsgegevens. Gegevensverlies veroorzaakt vaak schade en ongemakken voor zowel zakelijke als particuliere gebruikers. Data wordt immers dagelijks gebruikt en vaak zijn het veel bestanden die u niet zomaar even opnieuw aanmaakt. Van belangrijke data dient met regelmaat een back-up gemaakt te worden, die vervolgens moet worden weggeschreven naar een veilige externe locatie. Bij brand of inbraak is een online back-up dé oplossing! Back-ups nemen over het algemeen in omvang toe, zodat de oplossing zit in een flexibele back-up dienst.

Lees meer


Back-up oplossingen

U bent natuurlijk het liefst bezig met uw core business. Met CARD Managed Services wordt uw server 24/7 proactief gemonitord. Hierdoor worden problemen vroegtijdig gesignaleerd, zodat onnodige schade en stilstand van bedrijfsprocessen kunnen worden voorkomen. Al uw IT-gerelateerde zaken worden u uit handen genomen, zodat u zorgeloos kunt zakendoen.

Lees meer


Remote monitoring

Waarmee kunnen wij u helpen?