Apple Device Management - JAMF Pro

Beheer al uw Apple apparaten met JAMF Pro van JAMF Software

Met JAMF Pro hebben IT-afdelingen de beste tool in handen voor inventarisatie, imaging, configuratie, beveiliging en distributie van software en apps naar Mac, iPad, iPhone of Apple TV. Geen platform biedt een betere gebruikerservaring dan het Apple-platform en geen tool helpt IT-teams beter bij het beheren van alle Apple apparaten dan JAMF Pro. IT-beheerders hebben weer weekend!

Lees ook: Mobile device management van Jamf, Apple’s brug naar zakelijk gebruik

 


De voordelen van JAMF Pro 
Gebruikt u reeds honderden of duizenden Apple apparaten? Dan helpt JAMF Pro u op eenvoudige wijze bij het inventariseren, implementeren en beveiligen van elk Apple apparaat.

Vraag vrijblijvend een JAMF offerte op


Onze JAMF Pro certificeringen

JAMF Pro CCT badgeJAMF Pro CCE badge
JAMF CCA badgeJAMF Pro cja badge


Apple Devices uitrollen
Apparaat uitrollen zonder ze aan te raken. JAMF Pro kan op basis van serienummer en DEP (Device Enrollment Programm) nieuwe apparaten uitrollen zonder dat u ze hoeft aan te raken. U hoeft het apparaat vervolgens slechts uit te pakken en in te schakelen. U kunt ook voor specifieke gebruikersgroepen softwarepakketten samenstellen en uitrollen. Met de Self-Service app kunnen gebruikers binnen een afgebakende Appstore beschikbare apps en content downloaden.
 


Device Management

Wilt u weten wat de status van een van uw Apple devices is? Met JAMF Pro is dit mogelijk. Ook kunt u vooraf scripts en gebruikersprofielen instellen zodat de gebruiker niks meer hoeft te configureren. Uw IT-afdeling houdt de veiligheid de devices hiermee in eigen hand. U ontvangt een melding indien er updates klaar staan voor devices.

 


App Management

JAMF Pro maakt het mogelijk om voor de eindgebruikers apps gereed te zetten voor downloaden en installatie. Ook kunt u vooraf in één keer applicaties op al uw devices installeren.

 


Disk Encryptie

Bescherm de gebruikersdata met schijf-encryptie, u kunt gebruikers verplichten om gebruik te maken van data-encryptie. Tevens kunt u op afstand wachtwoorden resetten en apparaten vergrendelen. U kunt ook instellen hoe complex een wachtwoord moet zijn, een VPN verbinding configureren en andere beveiligingsinstellingen wijzigen, Apps toestaan of uitsluiten en updates pushen naar gebruikers.

 

Inventarisatie

JAMF Pro inventariseert uw Apple omgeving op vele punten. Zo kunt u op basis van gebruikerseigenschappen aparte groepen aanmaken en softwarelicenties beheren. JAMF Pro biedt u ook de mogelijkheid te zien welke Macs zich binnen uw netwerk bevinden, maar nog niet zijn uitgerold.

 

Self-Service 

JAMF Pro biedt de mogelijkheid om een eigen Appstore te vullen voor gebruikers. Zij kunnen dan alleen de apps die beschikbaar zijn gesteld door de organisatie installeren. De gebruiker kan zelf bepalen of een app benodigd is en zo ja, wanneer deze geïnstalleerd dient te worden.


JAMF Pro banner


Waarmee kunnen wij u helpen?