Back-up oplossingen

U moet er niet aan denken: verlies van uw bedrijfsgegevens. Gegevensverlies veroorzaakt vaak schade en ongemakken voor zowel zakelijke als particuliere gebruikers. Data wordt immers dagelijks gebruikt en vaak zijn het veel bestanden die u niet zomaar even opnieuw aanmaakt. Van belangrijke data dient met regelmaat een back-up gemaakt te worden, die vervolgens moet worden weggeschreven naar een veilige externe locatie. Bij brand of inbraak is een online back-up dé oplossing! Back-ups nemen over het algemeen in omvang toe, zodat de oplossing zit in een flexibele back-up dienst.

Lees meer over onze lokale back-up oplossingen en online back-up oplossingen:


Lokale back-up oplossing

In bepaalde situaties is het niet wenselijk uw back-up op een onbekende externe locatie te plaatsen. In het geval van juridisch gevoelige informatie zoals bijvoobeeld voorkomt bij advocatenkantoren. U wilt er dan 100% zeker van zijn dat uw data inpandig blijft. CARD Services kan u in dat geval ondersteunen bij het realiseren van een stabiele NAS back-up oplossing.
 

Synology hardware voor lokale back-ups
Standaard maken wij gebruik van Synology hardware, hier hebben wij zeer goede ervaringen mee. Indien gewenst zijn er echter ook mogelijkheden voor bijvoorbeeld een Qnap oplossing. Wilt u de mogelijkheden bespreken met een van onze back-up experts? Mail ons via het contactformulier op deze pagina, wij nemen dan spoedig contact met u op.


Synology NAS

Online back-up, laat niets aan het toeval over

Mogelijk heeft u alleen een lokale of online back-up oplossing waar u zeer tevreden over bent. Toch adviseren wij een groot deel van onze klanten om zowel lokaal als extern een back-up oplossing te gebruiken. Wat heeft u aan uw lokale back-up in geval van diefstal of brand? Juist voor die situaties loont het om ook over een back-up in de cloud na te denken. Uw data wordt niet zomaar bij een onbekende grote buitenlandse partij geplaatst maar bij een betrouwbare partner in Nederland waar wij al jarenlang succesvol mee samenwerken.

Online Back-up pakketten
Bij onze Online back-up oplossingen is speciaal aandacht geschonken aan praktijkgerichte oplossingen voor zowel Apple als Windows IT-omgevingen. Wij hebben voor uw opslagbehoeften voordelige back-up pakketten geselecteerd. Zo kunt u snel en efficiënt de belangrijkste gegevens die op uw Apple- of Windowssystemen staan, extern opslaan.
 

Pakket Prijs per maand
Beschikbare ruimte: 50 GB V.a. € 9,95
Beschikbare ruimte: 500 GB V.a. € 34,95
Beschikbare ruimte: 1 TB V.a. € 84,95Alle voordelen van CARD online back-up
• Geen tapes of harddisks meer wisselen;
• Snel geinstalleerd en eenvoudig te gebruiken;
• Dagelijks geheel automatische back-up met geavanceerde beveiliging;
• Iedere dag een logfile met uw back-up resultaten;
• Alle data wordt in een beveiligd datacenter gecomprimeerd en versleuteld opgeslagen; alleen u heeft toegang tot uw gegevens;
• Back-up ook zonder snelle internetverbinding te realiseren;
• Seedload en harddisk restore mogelijk;
• Biedt mogelijkheid tot ondersteuning voor de back-up van verschillende databases, o.a. Exchange en SQL.

Stel uw vraagWaarmee kunnen wij u helpen?