Remote Monitoring

24/7 een vinger aan de pols van uw IT-omgeving


Met Remote Monitoring wordt uw IT-omgeving 24/7 pro-actief gemonitord. Dit betekent dat u bij (dreigende) incidenten tijdig van ons een melding krijgt.  Zo kan er tijdig actie worden ondernomen waarmee u bijvoorbeeld een crash van uw IT-apparatuur of stilstand van uw  bedrijfsprocessen kan  voorkomen of beperken. Probeer het nu 30 dagen gratis en ervaar zelf de voordelen van remote monitoring!

Uw privacy gewaarborgd
Wij begrijpen goed dat u bezorgd bent om uw privacy, en terecht! Daarom is het van belang om te weten dat wij niet uw data zelf kunnen uitlezen.


Download en installeer Remote monitoring

Probeer het nu 30 dagen gratis

Wat wordt er gemonitord?

Server Software
Hoe goed uw server functioneert is grotendeels afhankelijk van de software die hierop draait. De remote monitoring service controleert deze software en zorgt ervoor dat deze goed functioneert. Er wordt gerapporteerd  of de software beschikbaar is, of de licentie verloopt, of de back-up loopt en of de de belasting van uw server in orde is.


Backup
Het is niet de vraag “of” maar “wanneer” uw harde schijf het begeeft. Het is daarom van essentieel belang dat u een goed werkende back-up heeft. Met onze monitoring service wordt uw back-up systeem regelmatig gecontroleerd en ontvangt u een melding indien er een fout wordt geconstateerd. Zo weet u zeker dat u snel weer verder kunt werken indien uw harde schijf crasht.


Opslag
Een te volle harde schijf leidt vaak tot corrupte bestanden en kan een verlies van uw kostbare data betekenen. Met remote monitoring kunt u dit voorkomen. U ontvangt een melding zodra uw harde schijf te vol raakt. Ook worden diverse errors(input/output, SMART, false mounts en boot selection changes) gerapporteerd.


RAID-systeem
We helpen u om te voorkomen dat u niet verder kunt met uw processen door bij fouten in uw RAID-systeem tijdig te waarschuwen. Samen met onze (online)back-up oplossingen bent u ervan verzekerd dat uw data veilig is opgeslagen.


Netwerk
Een trage netwerk verbinding kan allerlei oorzaken hebben zoals slechte bekabeling, defecte netwerk-hardware of zelfs een storing bij uw Internet Service Provider. Indien er een noemenswaardig aantal netwerkfouten wordt geconstateerd, dan sturen wij u een melding. We kunnen u ook laten weten indien een computer’s IP-adres wijzigd.


Systeemprestaties
Uw computer optimaal laten presteren is gemakkelijk met onze remote monitoring service. We sturen u een melding zodra er bijvoorbeeld een defecte laptop batterij, kernel panics, RAM-fouten, ongeplande herstarts of mislukte Power-on-self-tests(POST) worden geconstateerd.


Malware
Geen enkele anti-malware software kan alle bedreigingen opsporten. De Remote Monitoring service helpt bij het opsporen van malware door een extra scan bovenop uw huidige anti-malware software uit te voeren


Systeemgegevens
Geen enkele malware detectie kan elke bedreiging vinden. Daarom is de malware-bescherming van onze remote monitoring service er als extra beschermingslaag aanvullend op uw huidige anti-malware oplossing.


Licenties
Het is goed om de verloopdatums van uw licenties in de gaten te houden. De Remote Monitoring service controleert deze datums en koppelt deze aan uw kalender applicatie. Dit is mogelijk voor o.a. Backblaze, CrashPlan en Kerio Connect. U kunt ervoor kiezen om wekelijks of maandelijks een e-mail notificatie van te ontvangen. Zo kunt u tijdig uw licenties verlengen.


Gratis de eerste 30 dagen proberen!
Omdat we overtuigd zijn van de kracht van remote monitoring willen we dat u dit zelf kosteloos kunt ervaren. Installeer vandaag nog Remote monitoring van CARD Services en maak de eerste 30 dagen gratis gebruik van remote monitoring!

Managed Services

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? 

Zwolle - 038 423 35 36 (ma - vr 08:30 tot 17:30)
Utrecht - 030 204 02 24 (ma - vr 08:30 tot 17:00)


Stel uw vraag


Download teamviewer:
De alles-in-een oplossing voor toegang op afstand en support via het internet door de CARD specialisten
                    

Waarmee kunnen wij u helpen?