Beheer & Ondersteuning

Met periodiek beheer en ondersteuning maakt u optimaal gebruik van uw IT-apparatuur

Het Apple-hart van uw bedrijf moet wel blijven kloppen. Zonder goed beheer en onderhoud loopt u steeds meer risico op storingen en uitval. Daarom vraagt ook de hoogwaardige Apple-hardware om kwalitatief goed Apple-systeembeheer. Dat wilt u natuurlijk laten doen door een Apple-specialist.

Lees meer

Omdat uw IT-netwerk cruciaal is voor veel bedrijfsprocessen, is het van belang dat dit vlekkeloos blijft werken. Wij adviseren u frequent systeembeheer uit te laten voeren. U vermindert het risico op hoge kosten door stilstand en u houdt de snelheid van uw Apple & Windows systemen optimaal.

Lees meer

Met JAMF Pro kunt u op eenvoudige wijze uw Apple apparaten uitrollen, inventariseren, implementeren en beveiligen. Met JAMF Pro - Apple Device management software- hebben IT-afdelingen de beste tool in handen voor inventarisatie, imaging, configuratie, beveiliging en distributie van software en apps naar Mac, iPad, iPhone of Apple TV. 

Lees meer

Schakel onze Apple-specialisten in om uw Apple-devices en Apple-omgeving in topconditie te houden. Zij kennen de mogelijkheden van de Apple-technologie van haver tot gort. Door ons te betrekken bij de aanschaf, inrichting, configuratie en het beheer en onderhoud van uw Apple-devices, bespaart u tijd en geld. Met CARD Services als uw Apple-partner geeft u ruim baan aan uw creatieve inspiratie en uw corebusiness.

Lees meer

Alle Apple hardware wordt geleverd met een beperkte garantie van één jaar en tot 90 dagen gratis telefonische ondersteuning. Deze garantie verlengen? Dat doe u met het AppleCare Protection Plan. Hiermee kunt u de garantie verlengen tot 3 jaar na datum van aankoop.

Lees meer

Bij een bedrijfsverhuizing of een overstap naar een ander platform voor uw bedrijfsnetwerk komt heel wat kijken. Dit is een complexe operatie die een gedegen voorbereiding vraagt. Als uw betrouwbare en deskundige IT-partner verzorgen wij graag de complete installatie of migratie, inclusief de noodzakelijke voorbereidingen.

Lees meer

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. beheer en ondersteuning monitorkalibratie

Medewerker-CARDSERVICE