JAMF Pro | Apple Device Management software

Beheer en beveilig centraal al uw Apple devices

Gebruikt u al jaren Apple apparaten of bent u van plan over te stappen naar het Apple platform binnen uw organisatie? Jamf helpt bedrijven al sinds 2002 bij het uitrollen, inventariseren, implementeren en beveiligen van elk Apple apparaat.

Met Jamf Pro - Apple Device management software- hebben IT-afdelingen de beste tool in handen voor inventarisatie, imaging, configuratie, beveiliging en distributie van software en apps naar Mac, iPad, iPhone of Apple TV. Geen platform biedt een betere gebruikerservaring dan het Apple-platform en geen tool helpt IT-teams beter bij het beheren van alle Apple apparaten dan Jamf Pro. Daarnaast ondersteunt Jamf Pro als enige nog dezelfde dag alle features van Apple softwareupdates, daarmee is Jamf pro de enige Apple Device Management software met zero day support en een optimaal gebruik van Apple's DEPLees ook: Mobile device management van Jamf, Apple’s brug naar zakelijk gebruik

Bel of mail voor meer informatie & advies over dé Apple Device Management oplossing: Jamf Pro!

JAMF PRO - De voordelen:

Maak hieronder online uw Sneldiagnose afspraak!

JAMF-Pro_banner-dark

Apple Devices uitrollen

Apparaat uitrollen zonder ze aan te raken. Jamf Pro kan op basis van serienummer en DEP (Device Enrollment Programm) nieuwe apparaten uitrollen zonder dat u ze hoeft aan te raken. U hoeft het apparaat vervolgens slechts uit te pakken en in te schakelen. U kunt ook voor specifieke gebruikersgroepen softwarepakketten samenstellen en uitrollen. Met de Self-Service app kunnen gebruikers binnen een afgebakende Appstore beschikbare apps en content downloaden.

Device Management

Wilt u weten wat de status van een van uw Apple devices is? Met Jamf Pro is dit mogelijk. Ook kunt u vooraf scripts en gebruikersprofielen instellen zodat de gebruiker niks meer hoeft te configureren. Uw IT-afdeling houdt de veiligheid de devices hiermee in eigen hand. U ontvangt een melding indien er updates klaar staan voor devices.

Mobile Application Management en VPP integratie (Volume Purchase program van Apple)

Jamf Pro maakt het mogelijk om voor de eindgebruikers apps gereed te zetten voor downloaden en installatie. Ook kunt u vooraf in één keer applicaties op al uw devices installeren die in uw JAMF omgeving zijn uitgerold.

Disk Encryptie

Jamf Pro beschermt de gebruikersdata met schijf-encryptie, u kunt gebruikers verplichten om gebruik te maken van data-encryptie. Tevens kunt u op afstand wachtwoorden resetten en apparaten vergrendelen. U kunt ook instellen hoe complex een wachtwoord moet zijn, een VPN verbinding configureren en andere beveiligingsinstellingen wijzigen, Apps toestaan of uitsluiten en updates pushen naar gebruikers.

Inventarisatie

Jamf Pro inventariseert uw complete Apple IT-omgeving op vele punten. Zo kunt u op basis van gebruikerseigenschappen aparte groepen aanmaken en softwarelicenties beheren. Jamf Pro biedt u ook de mogelijkheid om te zien welke Apple apparaten zich binnen uw netwerk bevinden, maar nog niet zijn uitgerold.

Self-Service

De Jamf Pro Self-Serviceomgeving biedt gebruikers de mogelijkheid om zelf diagnostische tests uit te voeren wanneer zij problemen ondervinden met hun apparaat. Deze gegevens kunnen door de IT-managers worden uitgelezen en hierdoor kan er op afstand,  gerichter en efficiënter actie ondernomen worden.

JAMF Now

Naast Jamf Pro kunt u bij CARD Services ook gebruik maken van de Cloud-based variant Jamf Now. Deze intuïtieve en gebruiksvriendelijke Apple Device Management software maakt het mogelijk al uw Apple devices op afstand te beheren, configureren en te beveiligen. U maakt al gebruik van Jamf Now voor de prijs van €1,72 per maand per apparaat*. Benieuwd naar de mogelijkheden en gemakken van Jamf Pro/Now, neem dan vrijblijvend contact met ons op!
* Prijs per apparaat per maand is gebaseerd op de wisselkoers van 03-07-2018 en kan op het moment van lezen afwijken.

Installeren

  • Start met een blauwdruk om een groep apparaten te beheren;
  • Eenvoudig iPad, iPhones of Macs toevoegen aan het Jamf account;
  • Jamf en Apple's DEP maken het mogelijk apparaten uit te rollen en in gebruikt te nemen zonder ze vooraf aan te raken;
  • Automatisch bedrijfs e-mail instellen op al uw Apple devices;
  • Stel de apparaten in om automatisch met het het juiste beveiligde draadloze netwerk te verbinden;
  • Automatische installatie van apps op al uw apparaten, met het Volume Purchase Program(VPP) van Apple koopt u eenvoudig in één keer alle apps en stelt
  • deze beschikbaar aan alle eindgebruikers, zonder dat zij een Apple ID hoeven op te geven
Beveiligen
- Wachtwoord vereissen;
- Disk encryptie;
- Beperkingen instellen;
- Op afstand vergrendelen en wissen;
- Verloren-mode;
- Twee-stapsverificatie.
  Beheren
- Alle apparaat gegevens snel bij de hand;
- inventaris beheren;
- Apps distribueren;
- Os updates pushen of beschikbaar stellen;
- Single App mode.
Jamf-Now-color

Maak hieronder online uw Sneldiagnose afspraak!

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. beheer en ondersteuning monitorkalibratie

Medewerker-CARDSERVICE