Back-up oplossingen

Voorkom hoge kosten door het verlies van uw kostbare bedrijfsdata.

Heeft u uw back-up goed geregeld?

We zien het met regelmaat, zakelijke gebruikers die niet of nauwelijks over een back-up hebben nagedacht. Een groot risico welke eenvoudig kan worden afgedekt. CARD Services ondersteund haar klanten al jaren met passende back-up oplossingen. In veel gevallen is het aan te raden ook een back-up op een externe locatie te hebben, zo kunt u ook bij inbraak of brand nog aanspraak maken op uw data.

Heeft u nog geen back-up oplossing of twijfelt u over uw huidige back-up oplossing?

Bel of mail ons dan voor een vrijblijvende kennismaking en een advies op maat. U heeft bij CARD Services al een back-up oplossing vanaf €9,99 per maand. Bekijk onze standaard pakketten hieronder, maatwerk is natuurlijk ook mogelijk.

Heeft u een vraag of wilt u advies?

Laat niets aan het toeval over met een online back-up

Back-up van uw bedrijfsgegevens in de cloud biedt u tal van voordelen. Heeft u uw gegevens alleen op een NAS-server of een ander lokaal back-upmedium staan? Houdt dan rekening met het risico op brand of inbraak, uw gegevens kunnen als gevolg van brand of diefstal verloren gaan.

Daarom adviseren we veel klanten onze online back-up oplossingen. Bij ons zijn uw gegevens veilig op servers in Nederland opgeslagen en alleen voor u toegankelijk. Wij bieden u schaalbare back-upfaciliteiten voor uw Apple- of uw Windows-omgeving.

Back-up pakket Small

NAS Banner small

Met het back-up pakket "Small" krijgt u 50GB ruimte beschikbaar welke in een beveiligd datacenter in Nederland wordt opgeslagen.

Back-up pakket Medium

NAS Banner medium

Met het back-up pakket "Medium" krijgt u 2 TB ruimte beschikbaar welke in een beveiligd datacenter in Nederland wordt opgeslagen.

Back-up pakket Large

NAS Banner large

Met het back-up pakket "Large" krijgt u 4TB ruimte beschikbaar welke in een beveiligd datacenter in Nederland wordt opgeslagen.

Uw business partner voor

Apple

Windows

Cloud

Device management

Uw Business partner voor

Wit apple icon

Apple

Wit cloud icon

Cloud

Wit windows icon

Windows

Wit devices icon

Device management

Vragen?
Bel onze consultants voor vrijblijvend advies!

Onze gecertificeerde Apple en Microsoft consultants zitten elke dag voor u klaar om u te telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

 

Stuur ons een Whatsapp bericht!

 

Om u ook op afstand te kunnen helpen maken wij gebruik van onderstaande applicaties. Download ze hieronder

Teamviewer

Teamviewer Windows
Teamviewer Mac

Of stuur ons een e-mail

Cat. advies en installatie

Microsoft Teams


MSteam_logo

Contact

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u te telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Telefoon

E-mail

Cat. beheer en ondersteuning

iOS Support op afstand

Teamviewer

Microsoft Teams

Scroll naar top