Crossplatform systeembeheer

Uw Apple & Windows systemen in gecertificeerde handen.

Omdat uw Crossplatform IT-netwerk het hart van uw onderneming is, is het van belang dat dit vlekkeloos blijft werken. Wij adviseren u frequent systeembeheer uit te laten voeren. U vermindert het risico op hoge kosten door stilstand en u houdt de snelheid van uw Apple & Microsoft systemen optimaal.

Steeds vaker zien we ondernemers gebruik maken van zowel Apple- als Microsoftapparatuur, een zogeheten crossplatform-netwerk. Onze gecertificeerde technici hebben jarenlange crossplatform kennis en ervaring. Tevens zijn wij lid van het Apple Consultants Network en Microsoft Silver Partner. Voor Apple-Windows ondersteuning bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat kunt u van ons verwachten bij crossplatform systeembeheer?

  • Een IT-partner die lid is van het Apple Consultants Network en tevens Microsoft Silver Partner
  • Nauw contact Apple Certified Technical Coördinators en Microsoft Certified System Engineer
  • Oplossen van conflicten ontstaan in uw Apple-Windows netwerk-configuratie.
  • Preventief onderhoud (schijfcontrole, back up procedures, virusscans etc.)
  • Installatie en controle van standaardpakketten en update beheer
  • Uitlezen en analyseren van logbestanden
  • Installatie en controle van randapparatuur zoals routers, printers en scanners
  • Aanleggen en bijhouden van documentatie t.b.v. licenties e.d.
  • Netwerkbeveiliging.
  • Back-up & controle

Om processen te waarborgen en te optimaliseren heeft u voor crossplatform systeembeheer een partner nodig die verstand van zaken heeft. Een systeembeheer partner die over een groot aanbod van diensten en services beschikt wanneer het om professioneel systeembeheer gaat. Wij hebben ruime ervaring met Apple, Windows en crossplatform netwerken en helpen bedrijven om  de totale IT-omgeving stabieler te maken en te houden.

Sinds 1994 zijn wij Apple specialist en aangesloten bij het Apple Consultans Network. Tevens hebben we een Apple Premium Service Provider status en zijn we Microsoft Silver Partner. Voor crossplatformadvies, -beheer en -ondersteuning bent u bij ons aan het juiste adres!

Knippenkaart

Met knippenkaarten koopt u voordelig arbeidsuren vooraf in tegen een gereduceerd tarief met een gegarandeerde responsetijd. Ook voorrijkosten kunnen van deze knippenkaart afgehaald worden.

cross-platform-systeembeheer
Over_CARD_Services

Maak hieronder online uw Sneldiagnose afspraak!

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. beheer en ondersteuning

Medewerker-CARDSERVICE