Microsoft 365

Overal veilig (samen)werken in uw eigen digitale kantoor!

Microsoft 365 voor Mac en pc

Wij zijn gespecialiseerd in zowel Apple- als Windowsomgevingen en de combinatie hiervan. Microsoft 365 is zeer geschikt voor Mac, Windows en mobile devices en werkt samen met Outlook 2007, 2010, 2013 & 2011 -2016 (voor de Mac).

Teamwork met Microsoft 365

 • Realtime samenwerken in Word, Excel, PowerPoint, en OneNote documenten en feedback delen via de Chat in Word.
 • Microsoft 365 en OneDrive voor bedrijven zorgen voor een beter versiebeheer van documenten. Doordat er automatisch back-up worden gemaakt, wijzigingen automatisch worden opgeslagen en je makkelijk terug kunt naar eerdere versies van documenten.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies?

Veilig bestanden met elkaar delen

 • Deel bestanden veilig met collega’s of klanten en bescherm de data van je bedrijf met veilige links die het mogelijk maken om het beheer van toegangs- en bewerkingsrechten te optimaliseren.
 • Er wordt automatisch een back-up van bestanden gemaakt naar uw beveiligde OneDrive voor bedrijven-account waar je ook de versiegeschiedenis van je bestanden op zowel desktop als mobiele apparaten kunt bekijken.

Mobiel en multiplatform

 • De Microsoft 365-applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint en OneDrive voor bedrijven zijn ontworpen om samen documenten te kunnen maken en hierin samen te werken op zowel desktop als mobiele apparaten.
 • Enterprise Mobility + Security zorgt voor het beheer van je mobiele apparaten, de beveiliging van applicatie en de toegang/beheer van gebruikers. Tevens worden externe bedreigingen geanalyseerd en word je hier tegen beschermd.
enterprise-mac
Presentation

Machine learning

 • Met de suggesties voor opmaak en ontwerp in PowerPoint en de data-inzichten in Excel laat je je werk er nog professioneler uitzien.
 • Houdt eenvoudig agenda’s bij door de machine learning die vergadertijden voorstelt. Ontvang ook geautomatiseerde herinneringen voor follow-ups met contactpersonen en krijg een melding van geplande presentaties en contractie die moeten worden afgerond.

Geavanceerde Databeveiliging

 • De Microsoft 365-applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint en OneDrive voor bedrijven zijn ontworpen om samen documenten te kunnen maken en hierin samen te werken op zowel desktop als mobiele apparaten.
 • Enterprise Mobility + Security zorgt voor het beheer van je mobiele apparaten, de beveiliging van applicatie en de toegang/beheer van gebruikers. Tevens worden externe bedreigingen geanalyseerd en word je hier tegen beschermd.

Dataprivacy en compliance (AVG)

 • Beveilig data zodat je volledig voldoet aan de vereiseten van de AVG/GDPR en andere wereldwijde, regionale en branche specifieke voorschriften.
 • De Compliance Manager en Inhoud zoeken helpen bedrijven om risico’s te beoordelen en te beheersen. Advanced Data Governance en Preventie helpen bij het classificeren, beschermen en bewaken van bedrijfsdata.

De kracht van de Cloud?

De complete en intelligente oplossingen van Microsoft 365 stimuleren je digitale transformatie. Met de productiviteits- en beveiligingsmogelijkheden van Office 365, Mac, Windows en Enterprise Mobility + Security helpt Microsoft 365 om medewerkers creatiever en veiliger met elkaar samen te werken.

CARD Services adviseert en ondersteunt u bij een overstap en de implementatie van Microsoft 365. Door onze kennis van Mac en Windows te combineren met kwaliteitsproducten bieden wij u de best mogelijke werkomgeving om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Neem contact met ons op om vandaag nog gebruik te maken van Microsoft 365!

Wat onze klanten vertellen over hun ervaring met overstappen naar Microsoft 365

Klant aan het woord: Rood Boven Groen

"Jullie ICT-specialist kwam met het voorstel om te kijken of de mailflow bij Rood Boven Groen ook efficiënter zou kunnen verlopen. Microsoft 365 zou goed aansluiten bij onze wensen. Na de nodige voorbereiding en overleg van te voren was uur ‘U’ aangebroken. Edgar heeft een dag gewerkt om alles juist in te stellen en de kennis over deze cloud toepassing over te dragen. Daarna was het voor ons allemaal even wennen. Er moesten opnieuw interne afspraken worden gemaakt over het verdelen en behandelen van mail. Inmiddels is het een aantal maanden later en kunnen we stellen dat de implementatie van Microsoft 365 door CARD Services goed is verlopen" - Rood Boven Groen

Voordelen Microsoft 365

 • Uw office applicaties bij de hand op Mac, Windows, iOS en Android(vanaf 4.x) apparaten;
 • Eenvoudige installatie en beheer;
 • Ondersteuning voor teamwork. Chat, VOIP en online vergader mogelijkheden;
 • Werken in de Cloud.

 

Klant aan het woord: Van Dam

"Onlangs zijn wij overgestapt naar Microsoft 365. CARD Services heeft ons hierbij uitstekend begeleid.

Het is best een stap zo’n migratie, want je weet wel wat je hebt en niet precies wat je krijgt. CARD Services heeft ervoor gezorgd dat bestaande mails en bestanden soepel zijn overgezet in de nieuwe omgeving. Het zijn professionals met verstand van zaken en voor ons hebben ze alles tot in de puntjes geregeld. Vanaf nu kunnen we nog mobieler werken doordat we overal beschikken over onze actuele mails en bestanden." - Van Dam Loopbaanbegeleiding

Exchange Online:

Exchange Online is verkrijgbaar als een zelfstandige service of als onderdeel van een Microsoft 365-abonnement dat Office, SharePoint en Skype voor Bedrijven omvat. Exchange Online is verkrijgbaar vanaf 3,40 per gebruiker/maand.

Kenmerken Exchange Online

Grote postvakken, Ondersteuning voor Outlook, Toegang internet, Outlook-app, Postvak In-beheer, Samenwerken aan documenten, Groepen, Gedeelde agenda en contactpersonen, Apps van derden voor Outlook, Beveiliging en
In-place archief

Klant aan het woord: Genius Groups

"Mijn Mac's (1 iMac en 1 MacBook Pro) zijn gemigreerd naar Microsoft 365, maar ik ben gewoon Outlook blijven gebruiken zoals ik dat voordien ook deed. Geen idee of er in de software daarachter iets is gewijzigd? Ik heb het niet gemerkt. Kortom, je kunt ook zeggen dat de overgang zo smooth is gegaan dat ik niet eens gemerkt heb dat er in mijn mailsysteem iets veranderd is.

Het enige waar de beheerder en ik later wat naar hebben moeten zoeken is hoe de synchronisatie van mailboxen met mijn Android-telefoon goed ging verlopen, maar dat is met de kennis van CARD Services intussen allemaal opgelost. De totale kosten van de operatie vielen mij als eenpitter wat tegen, maar wegen zeker op tegen de gemakken die het mij op zakelijk vlak biedt. Zonder jullie was het me niet gelukt en nu ik momenteel op vakantie ben in Italië profiteer ik volop van de voordelen van Microsoft 365." - Genius Groups

 Exchange onlineMicrosoft 365
Business Basics
Microsoft 365
Business Standard
Microsoft 365
Business Premium
Prijs per gebruiker per maand€3,40€4,20€ 10,50€ 16,90
Web- en mobiele versies van Office-toepassingen
E-mail en agenda
Bestandsopslag en delen
Zakelijk e-mailadres (50 GB opslagruimte)
Samenwerken en communicatie
Beveiliging en naleving
Ondersteuning en implementatie
Desktopversies van Office-apps voor pc en Mac
Hulpprogramma's om je bedrijf op te bouwen en te beheren
Geavanceerde beveiliging
Beheer van apparaten

Vragen? Bel onze consultants voor vrijblijvend advies!

Onze gecertificeerde Apple en Microsoft consultants zitten elke dag voor u klaar om u te telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. advies en installatie

Contact

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u te telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Telefoon

E-mail

Cat. beheer en ondersteuning

iOS Support op afstand

Teamviewer

Microsoft Teams

Scroll naar top