CARD Services – Apple Premium Service Provider 2020

CARD Services Zwolle is voor 2020 wederom benoemd tot Apple Premium Service Provider.

 


Voor het vijfde jaar op rij is CARD Services Zwolle benoemd tot Apple Premium Service Provider, iets waar we ons iedere dag vol toewijding en enthousiasme voor inzetten. Door te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen van Apple en door onze enorm tevreden klanten is het ons dit jaar wederom gelukt deze status te behouden. Iets waar wij heel trots op zijn maar waar wij vooral ook onze klanten voor willen bedanken.
De voordelen van een Apple Premium Service Provider 
volgens Apple: 

“Apple Premium Service Providers zijn geautoriseerde Apple serviceproviders die jaarlijks worden erkend door Apple omdat ze hoogwaardige service en uitmuntende technische kwaliteit bieden voor onze klanten.”

Apple Premium Service Providers nemen al uw Apple reparaties in behandeling en kunnen deze voor uw afhandelen, ook als u nog garantie van Apple heeft.


Daarnaast profiteert u bij CARD Services ook van onderstaande voordelen:
– Reparaties en service die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen van Apple;
– Uw Apple garantie blijft behouden indien deze nog van kracht is;
– Originele Apple onderdelen;
Klaar terwijl u wacht service;
– Uw Apple apparaat wordt gerepareerd door Apple gecertificeerde technici;
– Het gemak van online reparaties aanmelden en diverse logistieke gemakken (ophalen en verzenden aan huis of van kantoor).

Ondersteuning voor zakelijke klanten:
Zoekt u een IT-partner voor uw Apple of Windows-vraagstukken? CARD Services denkt met u mee en kan u ondersteunen met o.a. Systeembeheer (AppleCrossplatform), IT-securityMobile Device Management, en Back-up oplossingen. Maar ook voor Web- en Cloudoplossingen bent u aan het juiste adres.

Online reparatie indienen

Deel dit bericht:

Scroll naar top