CARD Services goes green

Een stap in de groene richting!


CARD Services heeft recent een aantal vergroeningsprojecten afgerond om het milieu te ontzien. Zo hebben we recent al onze Tl-verlichting vervangen door LED-panelen. Ook reduceren we ons totale energieverbruik, laten we restmaterialen op een verantwoorde manier verwerken en hebben we geen gasaansluiting in ons pand. In plaats daarvan hebben we gekozen voor een warmtewisselaar om ons pand op een efficiënte manier te verwarmen en te koelen.

Nu is het tijd voor de volgende stap in de groene richting. Afgelopen maand is het dak van CARD Services in Zwolle voorzien van zonnepanelen! CARD Services draait nu volledig op groene energie! 🌱☀️

Onze missie
Het is onze missie om apparaten in de best mogelijke conditie te houden en waar mogelijk te upgraden of te repareren. Samen met Apple spannen wij ons in voor duurzaamheid en het verlagen van onze CO2-voetafdruk.

“Voor 2030 CO2-neutraal zijn, dat is ons doel!”

Sinds onze oprichting heeft ons bedrijf al veel raakvlakken met duurzaamheid en een betere omgang met het milieu. Niet voor niets luidt onze missie al ruim 25 jaar: “We keep your systems running”, en dat hebben we laten zien! Vele tevreden klanten hebben inmiddels onze Apple-reparatieservice ervaren en bijgedragen aan een vervolg van de levenscyclus van hun Apple-product.
Waarom weggooien en een nieuwe kopen als het apparaat nog uitstekend gerepareerd kan worden? Bijkomend voordeel is dat reparatie vaak goedkoper is dan een nieuw apparaat aanschaffen. Een beter milieu betekent in dit geval ook een minder lege portemonnee!

Wat gebeurt er met een apparaat als deze helemaal is afgeschreven?
Apparaten die helemaal afgeschreven zijn worden op een verantwoorde manier afgevoerd en vernietigd. Onderdelen die gevaarlijk zijn worden eerst uit de apparaten gehaald om vervolgens materialen als glas, ijzer, koper en andere metalen te recyclen zodat deze weer in andere producten verwerkt kunnen worden. Wist je bijvoorbeeld dat de nieuwe MacBook Air van 100% gerecycled aluminium gemaakt is? Kom langs met je Apple apparaat voor een gratis Apple Sneldiagnose, dan weet je snel of je met een reparatie of upgrade weer verder kunt. Is je product niet meer te redden, dan kun je bij ons ook terecht voor de aanschaf van een nieuwe Apple-product en nemen we kosteloos je oude apparaat in.

Online reparatie indienen

Scroll naar boven