CARD Services

Meer informatie over CARD Services.

Neem gerust vrijblijvend contact met CARD Services op voor al uw Apple & Crossplatform IT-vraagstukken. Of kom langs voor een gratis sneldiagnose bij 1 van onze vestigingen.

CARD Services is van tijd tot tijd op zoek naar versterking. Ben je op zoek naar een leuke baan in Zwolle of Utrecht? Klik dan hieronder voor meer informatie.

CARD Services is van tijd tot tijd op zoek naar versterking. Heb je een opdracht of meeloopstage en lijkt CARD Services jou een geschikt bedrijf? Klik dan hieronder voor meer informatie.

Meer informatie over CARD Services.

Klik hieronder voor ons Privacybeleid.

Klik hieronder voor onze Algemene voorwaarden.

Vragen? Bel onze consultants voor vrijblijvend advies!

Onze gecertificeerde Apple en Microsoft consultants zitten elke dag voor u klaar om u te telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

ACN-klein

APPLE CONSULTANTS NETWORK

Ons lidmaatschap van het Apple Consultants Network garandeert u de beste Apple expertise van onze Apple Consultants. Van advies op maat tot de implementatie van de nieuwste Apple-technologieën.

MP-klein

MICROSOFT PARTNER

Bij ons werken Microsoft-gecertificeerde specialisten. Dus ook voor IT-beheer van uw Windows-omgeving kunt u bij ons terecht. Van advies op maat tot installatie, beheer en onderhoud van uw Windows-netwerk.

Blijf op de hoogte!

Ontvang regelmatig onze laatste nieuwtjes, tips en aanbiedingen in uw e-mail: