CASE: Claesen's

Over Claesen's

Claesen's is in 1994 klein begonnen in Amsterdam, maar is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal kledingmerk. Claesen's kledingartikelen worden wereldwijd verkocht in Europa, Australië, Canada en de Verenigde Staten.

Brand bij de buren
Door een brand bij de buren werd de hoofdvestiging van Claesen's geteisterd door een dikke laag roet. Deze onfortuinlijke gebeurtenis vond plaats in aanloop naar de verhuizing, maar door dit voorval kwam één en ander in een stroomversnelling. Het was zaak om de nieuwe ICT-structuur van Claesen's op de nieuwe locatie geheel bedrijfsklaar te maken en direct een paar lopende problemen op te lossen.

Brand

''Uitzonderlijke hulp van CARD Services''

''Bedankt voor de superservice die jullie geboden hebben en nog steeds bieden naar aanleiding van de brand- en waterschade. Wij zijn zeer tevreden over de inzet van CARD om alle problemen op tijd op te lossen. Wij wisten al dat jullie een topbedrijf zijn, maar deze hulp is uitzonderlijk!""

Oplossing
Er werd door CARD Services vanuit Zwolle een uitgevallen VPN-verbinding met het buitenland overgenomen. Claesen's gebruikt deze onder meer om belangrijke verzendetiketten te sturen naar hun partner aan de andere kant van de wereld. De aansturing van het verzenden van deze etiketten is Web Fronted uitgevoerd door middel van een CARDministration PHP oplossing. CARD heeft in de nieuwe vestiging een nieuw netwerk geïnstalleerd en alle bestaande servers en computers verhuisd. De internetverbinding werd hersteld door de snelle installatie van een USB mobiele dongel en router van XS4ALL. Er werd een tijdelijke FileMaker server opgezet en de laatst bekende back-ups zijn succesvol geplaatst.

Al deze maatregelen om Claesen's digitale infrastructuur weer bedrijfsklaar te maken zijn met succes geïmplementeerd.

kleding
Apple Consultants Network logo

Vragen?
Bel onze consultants voor vrijblijvend advies!

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. apple reparatie

Contact

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u te telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Telefoon

E-mail

Cat. apple reparatie mob

Scroll naar boven