CASE: Vingino love for denim

Over Vingino

Bij Vingino draait alles om denim. Zij houden van de stoere, ruige uitstraling van denim. Hoe de stof meeleeft en vervaagt als je het vaak aantrekt en er grootse avonturen mee beleeft. Vingino is trots om kwalitatief hoogwaardige jeans te bieden voor kinderen, van baby's tot tieners.

Systeembeheer
Al meer dan 10 jaar schakelt Vingino CARD Services in voor de installatie en het beheer van de Apple IT-omgeving. Van hardware installaties tot systeembeheer en van reparaties tot remote support en ondersteuning bij software problemen.

ACN-zwart

''Snelle service met uitstekende kwaliteit''

''Altijd beschikbaar voor een snel en goed advies; CARD Services biedt de juiste ondersteuning met uitstekende kennis van Apple en de kennis van ons bedrijf!''

Vragen?
Bel onze consultants voor vrijblijvend advies!

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. apple reparatie

Contact

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u te telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Telefoon

E-mail

Cat. apple reparatie mob

Scroll naar boven