Werken bij CARD Services

Bekijk welke openstaande vacatures wij momenteel hebben!

Bij CARD Services

CARD Services is van tijd tot tijd op zoek naar versterking. Ben je op zoek naar een leuke baan in Zwolle of Utrecht?
Bekijk dan onderstaande Vacatures en wie weet versterk jij binnenkort ons team!

Ben jij ervan overtuigd dat je een onmisbare factor binnen ons team zult zijn? Stuur dan een open sollicitatie en wellicht nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek!

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies?

Vacatures van CARD Services Utrecht

Apple iPhone technicus

Als iPhone technicus houdt je je dagelijks bezig met de diagnose en reparatie van iPhones en andere iOS-apparaten. Heb jij ervaring en certificeringen of ben je heel gemotiveerd om deze ervaring op te doen en certificeringen te behalen. lees dan de hele vacature en solliciteer!

Apple Technicus

Als Apple technicus wordt je niet geboren, daarom bieden wij kandidaten de mogelijkheid om de juiste Apple-certificeringen te behalen. Ben jij technisch, klantvriendelijk en werk jij nauwkeurig? Lees dan de hele vacature en solliciteer!

Windows systeembeheerder

Als Windows systeembeheerder ben je de vraagbaak voor onze klanten. In deze veelzijdige functie ondersteun je klanten via e-mail, telefoon, remote inlog en/of op locatie. Ben jij deze persoon? Lees dan de hele vacature en solliciteer!

Vacatures van CARD Services Zwolle

Junior Apple Computertechnicus

Als junior Apple computertechnicus houdt je je dagelijks bezig met de diagnose en reparatie van Apple apparaten. Heb jij ervaring en certificeringen of ben je heel gemotiveerd om deze ervaring op te doen en certificeringen te behalen. Lees dan de hele vacature en solliciteer!

Bel of mail ons voor vragen of maak een "klaar terwijl u wacht" afspraak

Onze medewerkers in Zwolle en Utrecht zitten iedere dag voor u klaar om uw vragen telefonisch of per e-mail te beantwoorden.

Bel CARD Services Zwolle
038 423 35 36

Bel CARD Services Utrecht
030 204 02 24

Bel of mail ons voor vragen of maak een "klaar terwijl u wacht" afspraak

Onze medewerkers in Zwolle en Utrecht zitten iedere dag voor u klaar om uw Apple vragen telefonisch of per e-mail te beantwoorden.

Bel CARD Services Zwolle

Bel CARD Services Utrecht

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. over card

Scroll naar top