Werken bij CARD Services

Werken bij de CARD Groep

CARD Services (Apple reparatie), CARD Solutions (Software development & CARD IT Support (Consultancy & Support) maken deel uit van de CARD Groep. Ben je op zoek naar een leuke baan in Zwolle of Utrecht? Bekijk dan onderstaande Vacatures en wie weet versterk jij binnenkort ons team!

Ben jij ervan overtuigd dat je een onmisbare factor binnen ons team zult zijn? Stuur dan een open sollicitatie en wellicht nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek!

Vacatures van CARD Services Utrecht

Apple iPhone technicus

Als iPhone technicus houdt je je dagelijks bezig met de diagnose en reparatie van iPhones en andere iOS-apparaten. Heb jij ervaring en certificeringen of ben je heel gemotiveerd om deze ervaring op te doen en certificeringen te behalen. lees dan de hele vacature en solliciteer!

Apple Mac technicus

Als Apple Mac technicus maak je deel uit van onze technische dienst. Heb jij ervaring en certificeringen of ben je heel gemotiveerd om deze ervaring op te doen en certificeringen te balen? Lees dan de hele vacature en solliciteer!

Vacatures van CARD IT Support

Senior allround IT-support engineer
In deze functie ben je veel op pad en ondersteun je nieuwe en bestaande klanten bij hun problemen, biedt oplossingen aan en voert installatie projecten uit. Je beheert de complete IT-omgeving van je klanten en weet feilloos welke (latente) behoefte zij hebben op IT-gebied.

Junior Servicedesk Medewerker
CARD IT Support is een IT-dienstverlener en houdt zich voornamelijk bezig met consultancy, support, installatie en het beheer van zakelijke IT-netwerken. Onze specialisatie is crossplatform support (Mac en Windows). Wij zijn Microsoft Partner en lid van het Apple Consultants Network.

Vacatures van CARD Solutions

Claris FileMaker ontwikkelaar

CARD Solutions is op zoek naar een (Claris FileMaker) ontwikkelaar. Ga jij afstuderen, ben je net afgestudeerd of heb je al ervaring met Claris FileMaker? Dan zijn wij zeer benieuwd naar jou!

Vacatures van CARD Services Zwolle

Op dit moment zijn er geen vacatures voor CARD Services Zwolle

Vragen?
Bel onze consultants voor vrijblijvend advies!

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. apple reparatie

Contact

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u te telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Telefoon

E-mail

Cat. beheer en ondersteuning mob

Scroll naar top