Werken bij CARD Services

Werken bij de CARD Groep

CARD Services (Apple reparatie), CARD Solutions (Software development) & CARD IT Support (Consultancy & Support) maken deel uit van de CARD Groep. Ben je op zoek naar een leuke baan in Zwolle of Utrecht? Bekijk dan onderstaande vacatures en wie weet versterk jij binnenkort een van onze teams!

Ben jij ervan overtuigd dat je een onmisbare factor binnen ons team zult zijn? Stuur dan een open sollicitatie en wellicht nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek!

Vacatures van CARD Services Zwolle

Op dit moment zijn er geen vacatures voor CARD Services Zwolle

Momenteel hebben wij geen vacatures maar wij zijn altijd benieuwd naar technisch talent. Denk jij een goede aanvulling voor ons team te zijn, stuur dan gerust een open sollicitatie. Wellicht nodigen we je uit voor een gesprek of nemen we je mee in de sollicitaties zodra wij iemand zoeken

Vacatures van CARD IT Support

Fulltime IT Support medewerker - Utrecht
CARD IT Support is een IT-dienstverlener en houdt zich voornamelijk bezig met consultancy, support, installatie en het beheer van zakelijke IT-netwerken. Onze specialisatie is crossplatform support (Mac en Windows). Wij zijn Microsoft Partner en lid van het Apple Consultants Network.

Fulltime IT Systeembeheerder - Utrecht
CARD IT Support is een IT-dienstverlener en houdt zich voornamelijk bezig met consultancy, support, installatie en het beheer van zakelijke IT-netwerken. Onze specialisatie is crossplatform support (Mac en Windows). Wij zijn Microsoft Partner en lid van het Apple Consultants Network.

Vacatures van CARD Solutions

Webdeveloper/Programmeur - Zwolle

Door de groei en drang naar hoge kwaliteit zoekt CARD Solutions per direct een: Webdeveloper/Programmeur

Vacatures van CARD Services Utrecht

Service Engineer Apple / Apple technicus - Utrecht

Als Service Engineer Apple / Apple technicus maak je deel uit van onze technische dienst. Heb jij ervaring en Apple certificeringen of ben je heel gemotiveerd om deze ervaring op te doen en certificeringen te balen? Lees dan de hele vacature en solliciteer!

Receptie- balie medewerker m/v - Utrecht

Als Receptie- balie medewerker sta je iedere dag onze klanten te woord aan de servicebalie. Je beantwoordt de telefoon, verwelkomt klanten, boekt nieuwe reparatieverzoeken in en verricht lichte logistieke werkzaamheden.

Vragen?
Bel onze consultants voor vrijblijvend advies!

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Cat. apple reparatie

Contact

Onze gecertificeerde technici en consultants zitten elke dag voor u klaar om u te telefonisch of per e-mail te woord te staan. CARD Services zet 25 jaar expertise in om vraagstukken van klanten op te lossen. Wij denken met u mee over het beheer van uw complete Apple én Windows IT-omgeving zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Telefoon

E-mail

Cat. apple reparatie mob

Scroll naar boven