Erik van Os gnoe

Erik van Os - Data recovery

Erik van Os was bang al zijn gegevens kwijt te zijn na een HDD-crash. Het verhaal van Erik:
 
“Computercrash"
"Nu sta ik erom bekend dat ik handig ben met apparaten. Ik zet een gemiddelde sapcentrifuge in- en uit elkaar voor je met je ogen kunt knipperen zeg maar. Vandaar dat ik afgelopen zondag weer eens een major computer crash had: knipperend vraagteken bij opstarten > uw HDD is fucked. Gebeurt drie keer in de 123.000.450 keer waarvan alle drie bij mij. Vanwege eerder genoemde kwaliteiten had ik eerst mijn externe back-up HDD gewist omdat ik dacht dat het euvel daar zat. 75% kans dus dat ik al mijn foto's/artwork/adressen/zakelijke contacten en ander “twijfelachtig” materiaal kwijt was.
 
Kosten: €106,- i.p.v. €1000,-
Apple Nederland: 'U bent alles kwijt, u kunt het beste de schijf opnieuw formatteren'. Andere toko in de buurt: 'Oei das niet mooi, dan rest u een data-recovery operatie: al snel 1000 euro'. CARD Services: 'Kom maar langs, we gaan er even naar kijken.' Met in de boomgaard bij elkaar geplukte 120 euro naar Utrecht gereden. Ze zijn er maandag direct mee in de weer geweest. Hebben alle data van de kapotte HDD kunnen wegschrijven op een nieuwe. Er een nieuwe HDD in gezet en het zaakje daar vervolgens weer naartoe geschreven. Vandaag om 12 uur klaar. Kon het bedrag van € 250 in termijnen betalen. Constateerden ze op de valreep dat er nog garantie op de kapotte HDD zat, met als gevolg: € 106,- schade die ik meteen kon voldoen. Alle software en data behouden.
 
Eenmaal thuis gekomen
Plug het zaakje in: zie mijn complete desktop zoals hij was/alle software aanwezig alsook alle data. Internet doet het meteen etc. Bijna overbodig om nog te zeggen maar: 'CARD Services schopt serieus kont!' Een opluchting na de Telforts en KPNs van deze wereld. Onthoud die naam CARD Services: Eerste hulp bij ongelukken. Maar als er nog eens een elektrische tandenborstel stuk is kun je me gerust bellen!"

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

Gerelateerd

Hoe kunnen we u van dienst zijn

Bel mij  Mail mij