Buijs Beyond Events

Buijs Beyond Events - Systeembeheer

Ondersteuning door de CARD Groep
Buijs Beyond Events heeft CARD Services jaren geleden ingeschakeld voor de overstap van Windows naar Mac. Sindsdien doet CARD Services periodiek systeembeheer bij het bedrijf.
 
Buijs beschikt over verschillende MacBooks, iPhones en iMacs. CARD Services kijkt de computers vier keer per jaar na op storingen in de hardware of op andere ongewenste problemen. Tevens wordt er gekeken naar software updates. Er is toegang tot het netwerk via VPN-verbinding mogelijk gemaakt. Door deze VPN-verbinding kan CARD Services remote problemen oplossen. Buijs heeft overal toegang tot bestanden op de server.
 
Website ontwikkeling
Voor het opzetten van de eigen website heeft Buijs Beyond Events CARD Solutions ingeschakeld. Samen met de opdrachtgever is er specifiek maatwerk verricht, waardoor uiteindelijk veel slimme technische details mogelijk werden.
De website is gebaseerd op het CARD CMS versie 3.2 en is geheel op maat ontwikkeld. De website maakt gebruik van 'parallax scrolling', meerdere grafische webpagina's scrollen over elkaar heen in diverse snelheden en er is een speciaal inloggedeelte voor de klanten om foto's en video's te bekijken. CARD Solutions ontwikkelde de gehele techniek van de site, de front-end is vormgegeven door een extern bureau, Fabrique.

Directeur Buijs Beyond Events:
"Wij zijn erg te spreken over de technische implementatie van de site en de mogelijkheden die CARD ons geeft voor het systeembeheer. Ook het feit dat al onze ICT-diensten nu door één partij worden verzorgd is een groot voordeel. De gezamenlijke aanpak van CARD Solutions en CARD Services heeft ook nu weer veel toegevoegde waarde."

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

 

Zie ook

Hoe kunnen we u van dienst zijn

Bel mij  Mail mij