Managed Services

U bent natuurlijk het liefst bezig met uw corebusiness. Met CARD Managed Services wordt uw server 24/7 proactief gemonitord. Hierdoor worden problemen vroegtijdig gesignaleerd, zodat onnodige schade en stilstand van bedrijfsprocessen kunnen worden voorkomen. Al uw IT-gerelateerde zaken worden u uit handen genomen, zodat u zorgeloos kunt zakendoen.

Met onze Managed Services voor servers en werkstations hoeft u niet meer te bellen als er een storing is. In het vervolg bellen wij u! Maak het uzelf gemakkelijk en vertrouw op de Managed Services van CARD Services.
Bel 030 - 204 02 24 of neem contact op door middel van het contact formulier.


Remote support
Een acuut probleem? CARD Services kijkt op afstand met u mee op uw computer en verhelpt waar mogelijk direct het euvel. Tijdens het telefonisch contact informeert CARD Services u over eventuele vervolgacties of geconstateerde problemen, zodat u de juiste actie kunt ondernemen.
 
In twee stappen ondersteuning krijgen:

Stap 1: download en installeer Teamviewer software. Teamviewer is de alles-in-een oplossing voor toegang op afstand en support via het internet door de CARD specialisten.

Download nu uw versie!
Mac versie van Teamviewer Mac versie - Download de Mac versie van Teamviewer.
Windows versie van Teamviewer. Windows versie - Download de Windows versie van Teamviewer.
iOS versie van Teamviewer iOS versie - Download de iOS versie van Teamviewer.

Stap 2:
Optimaal geïnformeerd worden tijdens het meekijken en overleggen met de specialisten? Bel 030 204 02 24(Utrecht) of 038 423 35 36(Zwolle), geef aan dat u belt voor Remote Ondersteuning.

Download TeamViewer

Zie ook

Contact formulier

Bel mij  Mail mij