Apple Consultancy & Support

Apple Consultancy

Door een ervaren Mac beheerder te betrekken bij het plannen, inrichten, onderhouden en ondersteunen van uw Apple devices bespaart u zorgen, tijd en geld. Het is belangrijk dat door juiste implementatie van nieuwe Apple apparatuur, uw workflows en de ondersteunende techniek in topvorm zijn en blijven zodat u zich onbezorgd op uw corebusiness kunnen concentreren?

CARD Services is lid van het Apple Consultants Network
Al ruim 20 jaar hebben wij ervaring met Apple en overige IT-merken om werkprocessen te versnellen. Dit doen wij door een passende oplossing voor uw Mac netwerk te selecteren, workflows op maat te creëren en continu training & ondersteuning te verzorgen. U ontvangt meteen de hulp die u nodig heeft voor uw Mac netwerk.

Wij zijn lid van het Apple Consultants Network en gespecialiseerd in het implementeren van zakelijke Apple-oplossingen in nieuwe of bestaande IT-netwerken.

Bekijk ook de andere diensten uit ons complete Apple-support dienstenpakket:
Apple systeembeheer
Apple reparatie
Installatie en migratie voor Apple en gecombineerde Apple/Windows netwerken

Hoe kunnen onze consultants u van dienst kunnen zijn?
Zoveel mensen, zoveel wensen. Waarmee kunnen onze consultants u van dienst zijn? Graag bespreken zij uw wensen om tot een maatwerkoplossing te komen die bij uw budget past. Meer informatie, een vraagstuk bespreken of een vrijblijvende offerte ontvangen?

Bel ons: 038 423 35 36          Bel ons: 030 204 02 24

Vraag om advies middels het contactformulier

Zie ook

Gerelateerde diensten

Contact formulier

Bel mij  Mail mij