Apple Consultancy & Support

Apple Consultancy

Door een ervaren Mac beheerder te betrekken bij het plannen, inrichten, onderhouden en ondersteunen van uw Apple devices bespaart u zorgen, tijd en geld. Het is belangrijk dat door juiste implementatie van nieuwe Apple apparatuur, uw workflows en de ondersteunende techniek in topvorm zijn en blijven zodat u zich onbezorgd op uw corebusiness kunnen concentreren?

CARD Services is lid van het Apple Consultants Network
Al ruim 20 jaar hebben wij ervaring met Apple en overige IT-merken om werkprocessen te versnellen. Dit doen wij door een passende oplossing voor uw Mac netwerk te selecteren, workflows op maat te creëren en continu training & ondersteuning te verzorgen. U ontvangt meteen de hulp die u nodig heeft voor uw Mac netwerk.

Wij zijn lid van het Apple Consultants Network en gespecialiseerd in het implementeren van zakelijke Apple-oplossingen in nieuwe of bestaande IT-netwerken.

Bekijk ook de andere diensten uit ons complete Apple-support dienstenpakket:
Apple systeembeheer
Apple reparatie
Installatie en migratie voor Apple en gecombineerde Apple/Windows netwerken

Hoe kunnen onze consultants u van dienst kunnen zijn?
Zoveel mensen, zoveel wensen. Waarmee kunnen onze consultants u van dienst zijn? Graag bespreken zij uw wensen om tot een maatwerkoplossing te komen die bij uw budget past. Meer informatie, een vraagstuk bespreken of een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel:
038 423 35 36 (Zwolle) / 030 204 02 24 Utrecht) of klik op onderstaande knop.

Vraag om advies middels het contactformulier

Zie ook

Gerelateerde diensten

Contact formulier

Bel mij  Mail mij