apple en Windows Consultancy & Support

Apple-Windows Consultancy

Een combinatie van Apple en Windows systemen in uw bedrijfsnetwerk , utopie of werkelijk mogelijk? Uiteraard is het mogelijk, maar een goede opzet vereist kennis en kunde. Daarom biedt CARD Services Microsoft Windows support, wij implementeren al meer dan 20 jaar Apple systemen in Windows netwerken en andersom.

Nog 3 reden om gebruik te maken van onze dienstverlening voor uw Apple & Windows vraagstuk:
- Lid van het Apple Consultants Network.Microsoft Partner Silver Small and Midmarket Cloud Solutions
- Apple Premium Service Provider.
- Microsoft  Partner.

Van Windows systemen naar Mac overstappen en vice versa?
Neem een betrouwbare IT-partner voor Apple & Windows ondersteuning in de arm, zodat u verzekerd bent van een deskundige installatie, advies bij vraagstukken en uitvoering van het beheer.  Hoe zet u gegevens over vanuit uw Windowsomgeving naar uw Mac en andersom? Welke applicaties heeft u nodig? En hoe richt u het netwerk in? Laat u door CARD Services adviseren op het gebied van hardware, software en uw netwerk!

Inventarisatie door CARD Services
Door middel van een inventarisatie wordt uw Apple of Windows netwerk zorgvuldig in kaart gebracht, waarna u passend advies en een implementatieplan ontvangt. U kunt ook een knippenkaart aanschaffen om uzelf te verzekeren van snelle en adequate ondersteuning tegen een gunstig tarief.

Ook voor het repareren van Apple apparatuur zit u goed, onze technici staan voor u klaar om Apple reparaties uit te voeren en support te bieden.

Vraag om advies middels het contactformulier

Zie ook

Contact formulier

Bel mij  Mail mij