apple en Windows Consultancy & Support

Apple-Windows Consultancy

Een combinatie van Apple- en Windowssystemen die naast elkaar in uw bedrijfsnetwerk functioneren, utopie of werkelijk mogelijk? Uiteraard is het mogelijk, maar een goede opzet vereist kennis en kunde. Daarom biedt CARD Services Microsoft Windows-support, wij implementeren al meer dan 20 jaar Apple-systemen in Windows-netwerken en andersom.

Nog 3 reden om gebruik te maken van onze dienstverlening voor uw Apple-Windows vraagstuk:
- Lid van het Apple Consultants Network.Microsoft Partner Silver Small and Midmarket Cloud Solutions
- Apple Authorised Service Provider.
- Microsoft Silver Partner.

Van Windows systemen naar Mac overstappen en vice versa?
Neem een betrouwbare IT-partner voor Apple-Windows ondersteuning in de arm, zodat u verzekerd bent van een deskundige installatie, advies bij vraagstukken en uitvoering van het beheer.  Hoe zet u gegevens over vanuit uw Windowsomgeving naar uw Mac en andersom? Welke applicaties heeft u nodig? En hoe richt u het netwerk in? Laat u door CARD Services adviseren op het gebied van hardware, software en uw netwerk!

Inventarisatie door CARD Services
Door middel van een inventarisatie wordt uw Apple- of Windowsnetwerk zorgvuldig in kaart gebracht, waarna u passend advies en een implementatieplan ontvangt. U kunt ook een knippenkaart aanschaffen om uzelf te verzekeren van snelle en adequate ondersteuning tegen een gunstig tarief.

Ook voor het repareren van Apple apparatuur zit u goed, onze technici staan voor u klaar om Apple reparaties uit te voeren en support te bieden.

Vraag om advies middels het contactformulier

Zie ook

Contact formulier

Bel mij  Mail mij