JAMF Software Casper Suite MDM

JAMF Casper Suite

Apple Device Management voor bedrijven
Er zijn steeds meer bedrijven die Apple producten zoals Macs, iPads en iPhones gebruiken. De geweldige Apple technologieën verbeteren de productiviteit, verhogen de betrokkenheid in uw organisatie en bieden tevens de juiste tools voor uw werknemers. Maar u zult ook ervaren dat het beheer van iPads, iPhone en Macs naarmate het aantal devices groeit, steeds complexer wordt en meer tijd van uw IT-beheerder vergt. Casper Suite biedt u een uitstekende Apple ervaring voor Macs, iPads, en iPhones zonder de cruciale veiligheids- en beheercriteria uit het oog te verliezen.

Meer informatie?
Bel ons: 030 204 02 24    Stuur een e-mail    Bekijk de PDF
 

 

 

  Apple Devices uitrollen

Inventarisatie
Casper Suite inventariseert uw Apple omgeving op vele punten. Zo kunt u op basis van gebruikerseigenschappen aparte groepen aanmaken en softwarelicenties beheren. Casper Suite biedt u ook de mogelijkheid te zien welke Macs zich binnen uw netwerk bevinden, maar nog niet zijn uitgerold.

 

Aangeschafte Apple Devices uitrollen
Apparaat uitrollen zonder ze aan te raken. De Casper Suite kan op basis van serienummer en DEP (Device Enrollment Programm) nieuwe apparaten uitrollen zonder dat u ze hoeft aan te raken. U hoeft het apparaat vervolgens slechts uit te pakken en in te schakelen.

 

Disk Encryptie
U kunt gebruikers verplichten om gebruik te maken van data-encryptie. Tevens kunt u op afstand wachtwoorden resetten en apparaten vergrendelen. U kunt ook instellen hoe complex een wachtwoord moet zijn, een VPN verbinding configureren en andere beveiligingsinstellingen wijzigen, Apps toestaan of uitsluiten en updates pushen naar gebruikers.
 

Self-Service
Casper Suite biedt de mogelijkheid om een eigen Appstore te vullen voor gebruikers. Zij kunnen dan alleen de apps die beschikbaar zijn gesteld door de organisatie installeren. De gebruiker kan zelf bepalen of een app benodigd is en zo ja, wanneer deze geïnstalleerd dient te worden.
 

 

 


Helpdesk
Self-Service omgeving biedt gebruikers de mogelijkheid om zelf diagnostische tests uit te voeren. De gegevens kunnen door de IT-managers worden uitgelezen, hierdoor kan er gerichter en efficienter aan oplossingen worden gewerkt.

 

Met Casper Suite kan de ICT-helpdesk weer tijd en kosten besparen!

Meer informatie?
Bel ons: 030 204 02 24    Stuur een e-mail     bekijk de PDF
 

Zie ook

Contact formulier

Bel mij  Mail mij